reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej! ja się tylko witam i życzę wam miłego dnia. jakiegoś doła złapałam. mam wrażenie że ta moja ciąża nigdy się nie skończy. pogodziłam się z faktem że maluch urodzi się najwcześniej 15 jak pójdę do szpitala. to jeszcze tydzień. a mnie już tak strasznie niewygodnie, spać mi ciężko, spuchnięte stopy i dłonie mnie męczą.

dobra wiem że nie powinnam wam narzekać ale już dawno tak źle się nie czułam fizycznie i psychicznie.

jadę później na ktg do szpitala więc odezwę się pewnie po południu

Ostatnia edycja:
Witam Kochane poniedzialkowo!losiczko gratuluje poprawy z gebulka:)Malami i Katy pozdrawiam no i Pamelke tez oczywiscie:)Katrinko no to teraz na Kubusia kolej z zabkami:)Karolka ciesz sie wolnoscia od Tesciowej i gratuluje miesiaca Jagodki:)reszte pozdrawiam :*a ja wybywam zaraz do kosmetyczki,u mnie od dzisiaj 21 dni;)ale z Wami moze szybciej zleci ;)agnes sio na porodowke;) Buziolki i dla Sylwii i Ani B :*

Jeszcze na chwile wpadam;p
Aniu wozek super jeden i drugi :)
Biapl no to juz niedlugo bedziesz miala babelka ze soba :)
Agnes ty juz tez blizej niz dalej kochana trzymaj sie

ja tylko na sekundkę złożyć obowiązkowy meldunek , że żyję- moja kara za jazgotanie się chyba skończyła , bo gadzinka w domu:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a mam zabrała małe na salę zabaw później postaram się odezwać

buziolki dla wszystkich i każdej z osobna

Jeszcze nie jestem na bierząco jestem w trakcie zgłebiania wydarzeń weekendowych ale chciałam się przywitać :-) ja niestety po weekendzie jestem smutna niestety to było tylko opóźnienie w @ więc wczoraj nadeszła :-:)-:)-( no cóż trzeba będzie dalej się starać ale przykro jak cholera :-( gdzie tam błogość zajścia spontanicznego typu " jak będzie to będzie" zero stresu a teraz :-(
Jak tam twórczy weekend losiczko odpoczęłaś coś czy mały też rozrabiał?

Hej.
Tak naprodukowałyście że nie dam rady teraz was nadrobić:szok:

agnes, bardzo dobrze wiem co teraz czujesz:tak: Trzymaj się, już niedługo;-)

U nas wszystko dobrze. W zeszłym tygodniu byłam na kontroli u gin. Wszystko jest ok ze mną.
Dziś pierwszy raz idę na korepetycje. Nawet nie wiecie jak mi się nie chce! No ale kasa na drodze nie leży... Do małego przyjdzie teściowa i będzie mi go krzywić: lulać, nosić i seplenić do niego:crazy: Wpadnę wkrótce bo teraz Maks wzywa

reklama
Dzień dobry;-)

wczoraj pospałam że hoho jak wstałam z drzemki było ciemno:-D kąpiel kolacja i znów do łóżka:-D

ale powiem wam że po tej kuracji domowymi specyfikami już mi lepiej:tak: dziś w pracy miód też w akcji i syrop z cebuli...i gumy do żucia co bym nie zabijała zapachem buahaha

Skoczyłam przed pracą do naszego lumpeksu i złowiłam taką okazję że mi się gębula cieszy. Kupiłam spodnie ciążowe, super czarne , na jesień-takie grubsze, eleganckie, super będą do pracy. W świetnym stanie, nie wypłowiałe ani nic, jak nówki...za 10zł:szok: jeszcze mi babeczka skróci je w cenie, normalnie fuks roku:-D
do tego Matikowi bluzę fajną i ...nie mogłam się powstrzymać:sorry: takiego misiaczka z uszkami-bluzę zapinaną dla malucha :sorry: to pierwszy zakup :sorry:

Losiczka pw Ci wyślę;-)
dobrze, że Ci lepiej :)
Katy mmm lubię takie kruche ciacha, zwłaszcza do herbatki mmmm:-)
Ilona Super!!!! Gratuluję decyzji!!! :D Powodzenia :D
Paula a widoki na wspólne mieszkanie macie?
Roza super że jesteś :)
Dziama łooo rozpędziłaś się, odpocznij trochę ;)
Katrina buziaczek dla biedulka, niech zęby szybko wychodzą i nie męczą
Karolina ojeeeeeee błogi czas trwa;-)
Roszpunka dobrze że jest opcja by dorobić, ale wiem jak ciężko zostawia się malucha...zwłaszcza z kimś do kogo nie jest sie przekonanym...
Piąteczko ulalala to cię gadzina miło zaskoczyła czasem wspólnie spędzonym ;)

Do góry