reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

WIADOMOŚĆ OD AGNES .......... :-)
DZIŚ RODZI..........:-D HEHE ŻARTOWAŁAM :-p:-p:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A TAK POWAŻNIE TO MAŁY WAŻY 3.800-3.900KG, ROZWARCIE NA 1 CM, DOSTAŁA SKIEROWANIE NA 15.10 :tak::tak::tak:

Choć ja sądzę ze jednak do tego 15 to juz agnes bedzie tulić Olusia :tak::tak::tak::tak:

dziama torcik robi moja mama ( cukiernik ) w domciu oczywiście bo jakby miała kupić w swojej cukierni to bym majątek na to wydała :-p bo jednak troszkę sobie torty kosztują ...:tak: co roku robi sama ( zresztą wstawiam zdjęcia Jasia tortów ) także i w tym roku niech tradycja bedzie :-):-):-) :tak::tak::tak: Jaś oczywiście wyściskany :tak::tak: tylko tatuś biedny nie moze złożyć mu życzeń bo synuś nie ma czasu od rana z nim pogadać :sorry2::sorry2::sorry2::-D

Paula powolutku sie wdrążysz -- zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli zostajesz z nami i Nas nie opuszczasz to podaj kiedy sie urodziłaś, kiedy bedzie następna @ :tak::tak::tak: to wylądujesz w naszej słynnej tabelce :-D:-D:-D:-D

Rosołek prawie gotowy........babeczki sobie synuś dziś zażyczył także tez juz gotowe ;-) z nadzieniem różanym:-D:-D:-D:-D mniam.......... no ale od poniedziałku bede mogła zapomnieć o tych rarytaskach :baffled::baffled::baffled::-:)-:)-( no ale czego sie nie robi dla pięknej figurki hihihi :-D:-D:-D w końcu musze sie wbić w sexy bieliznę dla męza bo na razie jest cięzko :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: hahaha ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ilona24 ale nas zrobiłaś w balona :-) muszę przyznać, że uwierzyłam :-D
ja urodziłam się 29.09.1988r, a @ ma przyjść 16.10. chociaż moje staranka to jeszcze nie takie typowe staranka, ale dziękuję za miejsce w tabeli :tak:
a czy Twój syneczek ma urodziny ? dołączam się do życzeń !!!! :-)

trochę humorku dla Was babulce
:-p
http://www.facebook.com/photo.php?f...8100290226.285172.207117585226&type=1&theater

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilona za rodzenie dziś Cię dorwę zobaczysz:p a napisałam że niektóre bo nie wszystkie się zadomowiły i tylko i wyłącznie to miłą na myśli heheheh :) A Torciki mamy to naprawdę dzieła sztuki. A skombinujesz mi przepisik na masę cukrową sprawdzony :) plis
Paula- to tak jak u mnie wiec w końcu nie będę sama z tymi znakami zapytania heheheh

Witam ! To może przy okazji mnie przyjmiecie do swojego grona:)
urodziłam się 07.08.1989r. a @ miała przyjść 04.10 ale nie ma jej :) ale teścik jedną kreskę pokazał więc nic tylko wypatrywać:(

Witam po dłuzszej przerwie

co tam dziewczynki u Was?????
Ilonko znowu cos dobrego gotujesz????
Katy ?????AniaB,Losiczko :* :* :* i wszystkie inne ;-)

u mnie bez zmian ,no stress juz mam dosc ale czekam na @ na 13.10 :-D Ilonko w tabelke mozesz wstawić,w tym cyklu zero zero staran ,za miesiac zrobie zamrazanko dla swojej zdrowotnoci a pozniej sama nie wiem :/
nie zagladałam bo :(((( smutki były i złosc ,a ostatnio po pracy z młodym długo z lekcjami siedzimy buuuuuu 2 klasa masakra jakas juz pałę zaliczył wrrrrrrrrrrrr nie mam siły :sorry2:
i nie wpadalam bo czasowo nie ogarniam :zawstydzona/y:

Rozia?,Domi?,Roza i cała reszta???????

Pozdrawiam :-)

i witam Nowe staraczki :tak:

reklama
Do góry