hej! witam i ja dzisiaj. zaraz pochłonę śniadanko i szykuję sie na wizytę na 11. ciekawa jestem co tam słychać. dzisiaj troszkę mi brzuch się stawia i twardy się robi ale bez bóli. no zobaczymy. mam nadzieję że dostanę skierowanie do szpitala bo już bym chciała malucha po tej stronie. dam znać ilonce po wizycie smsa
ilonka sto lat dla twojego Jasia. buziaczki od e-ciotki. hej kochana a co to za tajemnice?
violka powodzenia w banku
katka cieszę się że koleżanka poprawiła ci humor. mam nadzieje że wy też szybko w tej klinice się znajdziecie i zakończy się to owocnie. kciuki trzymam
www.cudinvitro.pl Właśnie o dofinasowaniu do in vitro w Dzień dobry TVN było. może was zainteresuje
wiem ze może wiele z was to zainteresować - właśnie w Dzień Dobry TVN o dofinasowaniu do in vitro jest.
losiczka jeszcze cierpisz? chyba antybiotyk się przyda. spytaj dzisiaj dentystę
ilonka sto lat dla twojego Jasia. buziaczki od e-ciotki. hej kochana a co to za tajemnice?
violka powodzenia w banku
katka cieszę się że koleżanka poprawiła ci humor. mam nadzieje że wy też szybko w tej klinice się znajdziecie i zakończy się to owocnie. kciuki trzymam
www.cudinvitro.pl Właśnie o dofinasowaniu do in vitro w Dzień dobry TVN było. może was zainteresuje
wiem ze może wiele z was to zainteresować - właśnie w Dzień Dobry TVN o dofinasowaniu do in vitro jest.
losiczka jeszcze cierpisz? chyba antybiotyk się przyda. spytaj dzisiaj dentystę
Ostatnia edycja: