reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej! witam i ja dzisiaj. zaraz pochłonę śniadanko i szykuję sie na wizytę na 11. ciekawa jestem co tam słychać. dzisiaj troszkę mi brzuch się stawia i twardy się robi ale bez bóli. no zobaczymy. mam nadzieję że dostanę skierowanie do szpitala bo już bym chciała malucha po tej stronie. dam znać ilonce po wizycie smsa

ilonka sto lat dla twojego Jasia. buziaczki od e-ciotki. hej kochana a co to za tajemnice?

violka
powodzenia w banku

katka cieszę się że koleżanka poprawiła ci humor. mam nadzieje że wy też szybko w tej klinice się znajdziecie i zakończy się to owocnie. kciuki trzymam

www.cudinvitro.pl Właśnie o dofinasowaniu do in vitro w Dzień dobry TVN było. może was zainteresuje

wiem ze może wiele z was to zainteresować - właśnie w Dzień Dobry TVN o dofinasowaniu do in vitro jest.

losiczka jeszcze cierpisz? chyba antybiotyk się przyda. spytaj dzisiaj dentystę

Ostatnia edycja:
reklama
Viola my mamy 1tys :-( tzn kredyt 700zł a pożyczka wzięta do kredytu bo bank nam nie dał całej kwoty ile kosztowało mieszkanie to 300zł ( za 2 lata sie konczy ta pozyczka .... dopiero za 2 ...:-( no a kredytu zostało nam "TYLKO" 24 lata :confused::confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
agnes moze po badaniu sie cos ruszy.........:tak::tak::tak::tak: czekam na wiadomosc,......., tylko tym razem juz nie zapomnij :-p:-p:-p
sylwuś miłego dnia :-):-):-)

na tvn jest rozmowa o in vitro , jakas fundacja ja dofinansowuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn juz sie skonczyła..........:sorry2::sorry2:

dziama86 no widzisz jak się dobrałyśmy :-) no, ale nasza wina, trzeba było chłopa bliżej szukać :-D my tak samo jak Wy, nie staramy się jakoś specjalnie, ale jak się przytrafi to będziemy szczęśliwi :tak:

Losiczka72 witam ;-) w takim razie będzie Was już o jedną więcej do płaczu i do śmiechu :tak:

ViolaPop hello :-) mam taki zamiar, aby zostać tutaj i nigdzie nie uciekać.

sylwia_d cześć kobietko ;-)

ja nie dawno wróciłam z pracy :szok: i też właśnie oglądałam DDTVN na temat in vitro, uważam, że najwyższy czas, że znalazł się ktoś kto chce pomóc potrzebującym parom :blink:

idę coś zjeść i lecę troszkę odespać...
Buziaczki

Na samą myśl o kredytach mam ciary na plerach ja wzięłam na pięć lat płacę 230 zł a już mam dość a połowa za mną a jak pomyślę o dużych kwotach to mi słabo ale takie czasy że inaczej się nie da :( żeby chociaz ta zakichana robota była a tu du...a
Pameli dawno nie było? czy cos przegapiłam

Losiczko z Tata bez zmian :-(....tzn ostatnio wyniki mial gorsze ale po nowej krwi troszke mu podskoczyly.....ciekawe na jak dlugo. Jeszcze lekarze mysla go wypisac na kilka dni :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:bo wiesz tu chodzi o ubezpieczenie..................masakara jakas:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Paula widze ze ty to nocny marek tak jak niektore z nas :-D:-D:-D
Ilonka Sto Lat dla Jasiulinka :-):-):-):-):-):-):-):-)
Piateczka ................chlopy, ach te chlopy :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Sylwia to melduj sie pozniej;-);-);-);-);-);-)
Dziama niestety jakos teraz mam tak duzo pracy, ze nic nie wyprodukowalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:....tylko szwagrowi bojowki skrocilam :-):-):-)............wiem , wiem poprawie sie ;-);-);-)
Viola &&&&&&&&&&&&& za dzisjiejsza sprawe :tak::tak::tak:
Losiczko nie wiem jak ci pomoc:-:)-:)-(......ale jak by co to wszystkie nasikamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.......dla dobra sprawy
Agnes dziekuje;-);-);-) i trzymam kciuki zeby w koncu
Król Aleksander 1 wyskoczyl:-):-):-):-):-):-):-):-)

Widzialyscie moja tempke dzisiaj :szok::szok::szok: oszalala:szok::szok::szok: jak sie zmija przestraszyla jak uslyszala o inseminacji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ps a granice to ustawic na wczoraj????:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
witajcie piątkowo

Losiczko - wiesz ja się tutaj boję chorować, bo niestety nie mam zaufania do tutejszych lekarzy (czyt. znachorów). Dlatego wolę zmienić dietę i raczej nie dopuszczać do powtórki z rozrywki niz iść pod nóż (mam dwójkę małych dzieci i mama im jest potrzebna - jeszcze póki co, potem też jako kasa zapomogowo-pożyczkowa).

Ilonka - wszystkiego naj, naj dla synka!!!

Dzień dobry dziewczynki:-)

Ilonko 100 lat dla naszego małego urwisa :-):-):-) Niech się chowa zdrowo i szczęśliwie :-):-):-)

Viola no to powodzenia w tym banku:-)

Paula witaj w naszym gronie :-)

Katy nie rozumiem dlaczego chcą go wypisać?? Przecież piszesz,że wcale nie jest tak super z nim, to jak oni to tłumaczą??

agnes no to powodzenia tam i miejmy nadzieję,że się Aleksander zdecyduje na wyjście w końcu :-)

A ja dziś jadę do alergologa... Mam nadzieję,że mnie przyjmą, bo wizytę miałam na wczoraj, ale zapomniałam sobie :zawstydzona/y: Ale kołek ze mnie... No cóż..

No i ja już pospałam, obudzili mnie z pracy z informacją, że nareszcie mamy dziecko :-) Szef został dumnym tatą syneczka :happy2:

KatyB oj tak to tylko wygląda, ja lubię pospać, ale tej nocy byłam akurat w pracy stąd te nocne wojaże na forum :tak:

Rozia witam serdecznie :-)

Kochane chciałam jeszcze poinformować i z góry przeprosić jeżeli którejś nie odpisze czy coś, ale jeszcze nie wszystko tutaj ogarniam tak jak Wy :sorry2: potrzebuję trochę czasu żeby Wam dorównać ;-)

kurcze, mam dzisiaj wizytę u ortodonty w sprawie aparatu, bo nie wiem czy aby na pewno mam usunąć jeszcze tego zęba którego kazała mi daaaawno temu :-p chyba jej tam zasnę na fotelu, zwłaszcza, że idę dopiero na 19:00...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rozia- zawsze na "bezmózgowie ciążowe" się możesz powołać heheheeh
Ciekawe jak tam Agnes może po badaniu odpowiednim juz skierowanie nie bedzie potrzebne i Olek sam się zdecyduje.
Kasiaes- może chociaż kilka słów meldunku co :) Jak Ty jak Hania i Ala ? i maleństwo kuzynki? jakoś mi się mysli o was od wczoraj.
Ilona Jasio już wyściskany? kiedy torcik? sama robisz?
Edit Paula- wdrożysz się kochana spokojnie. Fajnie że chcesz wiernir zostać z Nami bo czasem dziewczyny pojawiają się a potem znikają bez śladu.... Tylko uważaj bo uprzedzam ze to uzależnia :) jestem tu od kwietnia więc nie tak długo jak niektóre ale już zdążyłam tu niektóre pokochać heheheh Po nocce dużo wolnego masz? tzn że do bielska mogę jechać będzie rabat na hotelik heheh dobrze wiedzieć

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry