reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień doberek kochaniutkie stęskniłam się za Wami:*
Paula- witaj i rozgość się u Nas. Jestem w troszke podobnej syt jak Ty. Mój M mieszka w odległości 160km a w dodatku jakiś czas temu zmienił pracę i naprawdę sie mało widzimy. Ślub w maju i to wtedy zamieszkamy razem a o bąbelka póki co ani się specjalnie nie staramy ani nic nie robimy by zabiegać jak byłaby wpadka byłoby super a jak nie starania po ślubie.
Piateczko- i co jest serducho z tego focha na wykresie?
Katy- za Toba nie da się nie tęsknić :*:*:* Widzę że jesteś naładowana energią koleżanki i dobrze tak powinno być :*
Produkowałaś coś ostatnio artystko nasza ?
Losiczko- gebula lepiej? Produkcja torebkowa nadal w pełni ? a jak allegro poszło coś?
Truskawa- oj bidulo ZDRÓWKA kochanie. Mnie tak rozbierało przedwczoraj a wczoraj było już ok a dziś znów jakoś tak sie dziwnie czuję więc dawaj to choróbsko wezmę na siebie niech Tobie a w zasadzie Wam da odpocząć.
Karola- żebyś potem szoku nie doznała jak ją już spotkasz :) po takim nie widzeniu - takie coś może zabić heheheheh
Ilona - te Twoje polowania mnie rozwalają nie pamietam kiedy byłam na ciuchach. Ostatnimi czasy najczęściej kupuję ubrania w Tesco z F&F ilekroć jestem w mieście to na biegu i wylazłam z obiegu gdzie kiedy i jak z tymi ciuchami. No i kochanie co to za tajemnice nie bawię się tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mów i to już, wystarczy że zdj masz dodać jak m wróci!Spowiadaj się i to już i najważniejsze MOC BUZIOLKÓW DLA JASIA W DNIU URODZIN !!!!

Dziendoberek :-):-):-)

Paula witaj i rozgość sie u nas ale ostrzegam śmiejemy sie i płaczemy wszystkie razem :-):-):-)

A Wy spać po nocach nie możecie :sorry2: ja po tych prochach przeciwbólowych chodze jak nacpana i lulu razem z moimi młodymi.

Dzisiaj skocze znowu do dentystki po lekarstwo bo mnie nadal rypie,płuczę smaruje gencjana nie długo to se chyba nasikam bo podobno mocz leczy :-p. Nie wiem czy antybiotyk by sie nie przydał :sorry2:.

A ja sobie wczoraj popłakałam :-( i mój kochany synuś najmłodszy donosił tylko husteczki :-).Wogóle to u mnie jest tak. Jak oglądam film i jest smutna muzyka to ja oczywiscie puszczam bekse a wtedy Szymonek leci po husteczki .Czasami husteczki sa pierwsze niż moja beksa he he. Ale ja twarda babka jestem :-p tylko becze na filmach :-p no i programach o dzieciach :-p.

Katy jak tata??? Bo ostatnio pytałam Anię :sorry2:

Katrino ja kiedyś tyłam od patrzenia na jedzenie dosłownie.A odkąd przestałam sie przejmować to waga staneła ale i tak staram sie zdrowo odżywiać. Typu ciemne pieczywo bez masła. Troche gubią mnie moje wypieki ale sie nie przejmuje. Zyje sie tylko raz.

Piateczko Ty to masz z tym Twoim pracocholikiem .Ale kochaj go z całych sił .

Czekam za torebkami do szycia a mnie sie nie chce bo jak tu szyc jak boli ???:-(

Ilonko szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie ale byśmy szalały w lumpach he he.:-pSto lat i wszystkiego naj naj dla Jasia

Dziama na alegro to tylko oglądaja :-(

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam z rana z pyszną kawką i synkiem na kolanach:)

Paula witaj i zostań z nami jak najdłużej:)

Zagubiona faktycznie słabo widać,a jak zapiszę to jeszcze gorzej:(

Ja wracam do diety z czasów ciąży może nie takiej drastycznej,ale chleb już zmieniłam. Wkurza mnie to że każda dieta wiąże się z większymi wydatkami na żywność.

Ilonka coś Ty taka tajemnicza.......:szok:

Katy na pewno się uda:)

Dziewczynki proszę dziś o kciuki,jedziemy do banku dowiedzieć jaka jest szansa ze skorzystania z ubezpieczenia od utraty pracy lub odroczenie rat. Od tego zależy czy mam już szukać pracy czy mogę posiedzieć z moim maleństwem jeszcze trochę w domu.
Tak bym chciała chociaż do wiosny z nim pobyć.

Witam perełki moje słodkie

losiczka kurcze moze jednak sie obejdzie z tymi sikami .......:-p:-p ale tak poważnie to współczuję słońce z tym bólem..... :-:)-:)-( MOzesz mi oddać ten ból...juz dośc sie wycierpiałaś a mnie nie bolał zaden od ........ohohoh...........juz nawet nie pamiętam ..........:sorry2: Dziękuję za życzenia dla mojego solenizanta :tak::tak::tak::-):-):-):-)
piąteczko no i co było to godzenie czy nie .....????????????? :-p:-):-) ale pewnie taaaaaaaaaaaaaak...........hihihi :-D:-D:-D:-D
dziama no i co sie nie chwalisz ?????????? Ile grzybków uzbierałaś ??????? :-):-):-) dziękuję za życzenia dla Jasia :-):-):-):-):-)
Viola w takim bądz razie trzymam kciuki........ mąż tak nagle stracił pracę?????????????????
Katka wiedzę ze podbudowała Cię sytuacja znajomej ...... :tak::tak::tak::tak:
zagubiona tak jak pisze Viola ja nic nie widać........:confused::confused::confused:

Mój solenizant jeszcze smacznie śpi.....:-):-):-):-) a Ja juz bym chciała mu zafałszować STO LAT hiihii..........:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pogoda sie u mnie dziś popsuła......buuuuuuuuuu....... no ale mus nie mus trzeba isć na sklepy... dziś rosołek mmmmmmmmmmmm.......:-):-)

MIŁEGO DNIA ;-) :-) :-):-):-)

a tajemnica pozostanie nadal tajemnicą hihi...... dowiedziecie sie wszystko w swoim czasie
:-D :-) ;-) :-)

Viola- przeraża mnie to właśnie w przyszłości. A Antosia masz z kim zostawić jak zaczęłabyś pracować czy jak to rozwiążecie?Bardzo chciałabym bobasa ale kurka perspektywa życia u nas w PL z jednej pensji i to pensji z handlu bo wtym pracuje moj M i w niczym innym sie nie widzi nie nalezy do łatwych a ja nie będę miła z kim zostawić dzidziusia. Mamy nie mam a teściowa daleko. Znaleźć opiekunkę i dać jej swoją wypłatę lub jej część to lepiej w domu siedzieć....ech narazie o tym nie myślę stanie się to pomyślimy. Kciukasy mocno zaciśniete

Losiczko kochany Szymonek.
Ilonka- bo się nie ma czym chwalić hehehehe wychodziłam z domu kiedy kuzynka swoim tel zmieniła mi plany :) i z lasem miałam wspólnego tyle że przejeżdżałam obok heheh

Ostatnia edycja:
Ilonka i oczywiście 1000 buziaczków dla Jaśka i dużo zdrówka:-):-):-)
Mąż nie mi szefowa nie przedłużyła a z jednej wypłaty nie damy rady ,męża wypłata idzie na ratę,opłaty i paliwo:(

Dziama mam mamę i teściową,ale chciałabym też żłobek.

Ostatnia edycja:
Viola no tak, cięzko jest teraz,.........a tym bardziej jak sie ma kredyt :-:)-( Jak wysoką macie ratę ?????????????????? DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA :-)

reklama
Do góry