reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

katka ale super łowy. jak ja ci zazdroszcze że możesz takie okazje złapać.

ilonka no spokój najważniejszy. ja myślę że spokojnie jeszcze z 2 tygodnie pochodzisz. no i &&&&&&&&&&& za czwartkową wizytę

axa ja też startowałam z wagą 58 kg. teraz pokazuje już 65 kg. przez 2 tygodnie przybyło mi 2 kg. maskara jakaś. jak teraz w takim tempie będę przybierać to we wrześniu będę się kulać. zobaczymy jak do wizyty moja waga wzrośnie.

roza
no dzieciaczki teraz to takie cwane liski. nie dadzą sobie ściemniać

no to chyba na tyle. idę jeszcze troszkę korzystać z ładnej pogody ale zdecydowanie wybieram już leżaczek w cieniu. buziole.

reklama
No i jestem i ja:-)........bylam na rowerku.....nie wiem ile zrobilam ale ponad godzinke bylam.
Chcialam kupic troche warzyw w sklepie farmerskim w parku ale bedzie zamkniety dzis i jutro wrrrrr....
A tu kilka zdjatek IMG_0061.jpgIMG_0062.jpgIMG_0064.jpgIMG_0067.jpgIMG_0074.jpgIMG_0071.jpgIMG_0075.jpgIMG_0073.jpg

Ilonka, Maksiu szaleje na dźwięk organów kościelnych. Chyba dobrze czuje te drgania:-) No to chyba będziesz pierwsza w kolejce przy otwarciu;-) Jeszcze 3 dni i będziesz wiedziała, czy sukienusie czy spodenki kupować:tak:
Nie martw się na zapas, jakby ci wody odeszły, albo przyszły regularne skurcze to pojedziesz do szpitala i tyle. Twoi rodzice chyba są już w pogotowiu;-) Może po prostu już ci się brzuszek obniżył, dlatego czujesz parcie na dół. Ciekawe kiedy u mnie opadnie, bo jak na razie nie czuję żadnej zmiany.

Axa, 10 kilo na plus. Ciekawe na czym się skończy... Przy mojej lodowej diecie może nie być za ciekawie:-D Ale nie daję rady w tym upale:sorry:

katy, super łowy!

A ja dziś przeleżałam cały dzień. Ciekawe co będę w nocy robić... Teraz jest już chyba trochę chłodniej, więc idę do sklepu:-)

Katy ale świetne ubranka i to za groszę tak naprawde :szok: Ja tez chce aby u Nas tak można było kupic za takie pieniążki..........:eek: - taaaa.......ale mi sie marzy hehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjęcia z rowerka przepiękne aż by sie chciało teraz tam być :-p :tak::-)
p.s usmiałam sie z Twojej wpadki - haha ze Ci wtedy takie coś do głowy przyszło :szok: :laugh2:
piąteczko spokojnie,nie denerwuj sie , jak to jest standard to w sumie powinnaś byc przyzwyczajona -no ale wiem, łatwo sie mówi......tulę....
Roszpunka jeszcze bedzie tak ze TY urodzisz wcześniej niz ja :laugh2: Maksio moze bedzie księdzem,...... :szok: :-) mój maluch strasznie lubi muzykę.... tzn tak mi sie wydaje, no chyba ze nie lubi mamuski repertuaru i kopie abym wyłączyła :laugh2: - też tak moze byc :-D
Mozesz mi podac link do tego allegrowicza gdzie kupowałas butelke, kocyk itd ???????????? bo chyba czas kupic cos juz........
Powiem Ci ze teraz każdy mi dziewczynke przepowiada , a ja myśle ze jednak ten cycuś sie gdzies podwinął i dlatego lekarz powiedział ze to córeczka bedzie ........ zobaczymy ,,,,,
agnes dziekuję......... a Ty sobie leniu**** :-) ( no dobra widze ze mi zagwiazdkowało wyraz i nie za ładnie to brzmi teraz hehe wiec po prostu sobie leż do góry brzuchem...) ;-) no a waga....nie jest zła......a raczej bardzo dobra !!!! wiec nie narzekaj i nie głoduj chociaż Olusia ;-)

O jejuś teraz upał mi nie groźny- tzn w mieszkaniu. Mąż kupił mi wczoraj wiatrak w castoramie ........... włączyłam nad ranem to biegiem sie przykrywalismy :-D

Ostatnia edycja:
witam was koleżanki
sorki że nie odpisze ale czytałam was zanim poszłam spać i nic nie pamiętam
piąteczko to twoja mamusia jak teściowa Karoli :p trza je gdzieś razem wysłać
Ilonko trzymaj się jeszcze :))))))))))))))

Katy no prezes jak walnie tekstem to nam w pięty idzie:-D
łowy zajefajne i zdjęcia kojące :) super że aprat się nie marnuje ;)
Ilona Jedziemy do Jarosławca
trzymam kciuki za nowego kompa...bo to faktycznie jak bez ręki :p
Axarai mi z młodym też 17 kg przybyło, to tak w normie mi się wydaje ;)
Roza si si odliczam dni :p
a córa spryciula hahahahaha
Piąteczka ehhh to się mama popisała...

reklama
hej jestem.... miałam dziś masakrę w pracy... ale już żyję.
Zjadłam i odpoczywam. Wrócili nasi znajomi z miesięcznego urlopu i idziemy przed bloczek ponadrabiać zaległości:-D:-D taka super pogoda, że szkoda w domu siedzieć.

ilonka mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzymasz?? Nie znam się kompletnie na czopach:))) ale trzymam kciuki, żebyś jeszcze troszkę wytrzymała 2 w 1!!!!!

katy super zdjęcia:)) ja chciałam dziś m wyciągnąć na wyprawę ale znajomi się napatoczyli więc wyprawa odłożona do jutra. No i super łowy. I jakie tanie.
Ja też kupiłam super ciuszki ostatnio.

karola to już niedługo odpoczniesz od teściówki:tak:

piąteczka a co ci mam zrobiła, że taka zła jesteś??

truskafffka to prezes widzę rządzi:-D:-D ale ma hasełka!!!

Dobra zmykam bo m już poszedł...

miłego wieczorku
buziole

Do góry