reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam Kochane ja tylko sie chciałam zameldowac i uciekam,nawał pracy:sorry:.... Kasias s gratuluje blizniakow! ale wiadomosc!!! buziaki dla wszystkich,uciekam!!!

reklama
Witajcie kochane :) u mnie wreszcie dziś słonko bo już deprecha się wł......... Naprodukowałam sie wczoraj wieczorkiem i po co pytam net mi padł i du....a. teraz pewnie już połowie nie odpiszę bo nie pamietam za co przepraszam ;(
Ale najważniejsze KASIULKA - szok i wielkie gratki opowiedz troszkę więcej o reakcji mężulka. Fajnie tyle szczęścia na raz :) jednocześnie obowiązków też ale tym sobie nie zawracajmy głowy póki co.
Róża - kochanie możesz przesłać adres to tez mogę się podzielić lutką jesli jeszcze potrzebujesz :) Dzwiniłam wczoraj do mojej gin i kazała mi poczekac jeszcze około 4-5dni i wywoływać ech coś czuję że moje przygoda się zaczyna dopiero wrrrr brałam tabletki pół roku a jestem w punkcie wyjścia ech.....
Katy uwielbiam te gołąbki i jestem z siebie dumna bo robiłam je już dużo dużo wcześniej zanim pomysł na je wprowadził heheh. Ale mi smaka narobiłaś a nie mam kiedy zrobić bo dziś w pracy do22 a w weekend szkoła i zaliczenia :cool:

starzeje się więcej nie pamiętam ......miłego dzioneczka

Kasia, ja też jestem pod wrażeniem:-):tak::tak::tak: Super! Ciekawe jakie zdjęcia dostaniesz z usg genetycznego:-)

karolina, ja już płyn do prania kupiłam. Teraz tylko muszę pozbierać dziecięce ciuszki od siostry i mogę zabierać się za pranie!
Ale najpierw ten egzamin:dry: Już mnie gardło boli od ćwiczenia:dry:

Hejka!
Wszyscy mi mówią,że musi być dobrze więc chyba los nie ma wyjścia ;)
Tak więc próbuję skompletowac wyprawkę poczynając od wózka...Ciężka sprawa!!!Taki wybór,że oczopląsu można dostać. A najlepsze jest to,że jak się z mężusiem wybraliśmy do sklepu i zapytaliśmy o wózek podając jednocześnie do jakiej kwoty poszukujemy ( a wtedy to było 1500zł) Pan dodał : ''Aaaaa, to z tych tańszych mamy szukać...?'' Szok!!!! Może mam sprzedać samochód,żeby kupić kilka pręcików z materiałem na kółkach? Nie mam pojęcia skąd te ceny.
Miłego dnia dziewczyny!!! Teraz ma się robić piknie na dworzu!!!

melduje sie również

kłapouszku
Ty przebiegła lisico:-) plan świetny he he. Masz rację , po co masz sie tam męczyć skoro możesz sobie spokojnie w domku odsapnąć. A na wyprawkę masz jeszcze dużo czasu. Zresztą w odpowiedniej chwili wena sama przyjdzie- rozumiesz- syndrom gniazda Ci właczy hi hi

mania te wózeczki, które pokazywała Ci wczoraj zdaje sie roszponka są bardzo ładne i ceny też mają atrakcyjne

katy nadal się obijasz- smuntno tu bez Ciebie

losiczko Tobie to już chyba tyłek przyrósł do tego krzesła

kasia karolinka foty fajne. No pamiątka będzie jak trza

Witajcie, sorki, że nie zaglądam, ale doba jest za krótka. Synuś jest przesłodki i przekochany, ale bardzo zajmujący - taki mamusi synuś.

Kasia - a to Ci niespodzianka, życzę spokojnych pozostałych miesiecy, a potem podwójnych sił i cierpliwości!!!

Dziewczynki nie dam rady wszystkiego nadrobić, wybaczcie, wszystkie gorąco pozdrawiam i ślę buziaki.

dzień dobry. Kurcze dziś też dzień pod chmurką :( choć kilak promyczków słonka, by się przydało.
Kasia ale numer! gratulacje 2 dzieciaczków :)))))
Katrina widzę zdjęcie Kubusia przy suwaczku Słodziak jest straszny :))) trzymajcie się cieplutko!
Ja mam dziś wizytę po południu, taka kontrolną z obaczymy jak tam wyniki krwi. Mam nadzieję, że wszystko dobrze i pewnie się umówimy na USG bo 12 tydzień już nadciąga. Choć nie wiem czy liczy się od ostatniej miesiączki czy rzeczywisty wiek szkraba, no ale pewnie wszystkiego się dziś dowiem :)

mi lekarz kazalprzyjsc na usg dokladnie w 13tyg wieku dziecka czyli za 6 tyg bo wtedy najlepiej sprawdzic czy dziecko jest cale i zdrowe wszystko dokladsnie wychodzi.

reklama
.. i dzień dobry :)

Katy jak tam wczorajsze dzieła?
Kasia Ktosie w brzuchu fajowskie :)
Pamela patrzeć na Twój wykres to sama radość !!! :)
Karolina pięknie dyplomatycznie ;)
Roszpunka &&&& za egzamin;-)
Mania trzymam za waszą rodzinkę kciuki, najbardziej za maluszka.
Ceny wózków faktycznie szokują, też polecam rozejrzeć się za używką...bo czasem można trafić na naprawdę świetny wózek, w świetny stanie a cenowo też przystępnie, powodzenia
Katrina buziaki dla Alinki i Kubusia-synusia mamusiowego :DDDD
sylwia rodzina wie o maluchu w brzuchu?

Do góry