reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziękuję dziewczyny za głosiki!!!!!

Pytałyście o reakcję mojego m, no więc on w pierwszej chwili wyglądał, jakby miał zemdleć, ale wieczorem powiedział mi, że jak lekarz pokazywał nam małego pływaka (tego pierwszego, nie wiedząc jeszcze o drugim), to on sobie pomyślał, że mógłby jeszcze być drugi...
no i patrz jak to szybko działa, mówisz masz:-D

reklama
ilonka no nareszcie!!!!!!!!!

karolinko jestem pewna , ze sobie poradzisz i wywyniesz się od jazdy do padalców

truskawka a może mąż kasi wiedział co robił hi hi i tylko na potwierdzenie czekał?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonko, to chwal się wózkiem!!! A jak Twoja przyjaciółka? Testowała już?
Karolciu, kciuki za spokojny weekend!
No właśnie Truskafffko, ja też sobie myślałam, że fajnie by było, żeby były bliźniaki :-)!

Dziewczynki, nie wiecie, co się dzieje z naszą Rózią??? Nie pojawia się od kilku dni ani tu, ani na enpr... Martwię się... :-(

Karolina faktycznie ciekawie te pieluszki wyglądają, ciekawa jestem jak w praktyce będzie ci się z nich korzystać :)
Ilona dzięki, przyjęłam zaproszenie. Ja nie podawałam wam namiarów, bo szczerze mówiąc na fb jestem raz na ruski rok, dziś kumpela wysłała linka o tym konkursie i tak poszło..hehe
super że wózek jest!!!! czekam na fotki :)
Piąteczka hehe no możliwe możliwe:-D

Hejka:)

Kasiu gratuluję bliźniaczków:)

Witam nowe dziewczyny bo widzę nowe twarze a nie miałam okazji:)

Dziękujemy wszystkim cioteczkom za gratulacje:-D:-D:-D

Ilonko jaki wózek kupiłaś?

Mam nadzieję,że mojemu synkowi się nie odwidzi,ale jak na razie jest grzeczny,posprzątałam ugotowałam obiad,poprałam i jeszcze dziś wybieramy się na pierwszy spacerek:)

Napisałam do Rozi smska .,......U NIej wszystko dobrze, ale czuję sie żle, wymiotuje, poza tym dostała książki od znajomej wiec sie zaszyła w czytaniu, ale obiecała ze sie zamelduje niebawem !!!!!!!! Ale najważniejsze ze wszystko dobrze u NIej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No więc tak...... wózio jest booooooooooski !!!!!!
Jestem niesamowicie zadowolona !!!!!!!!!!!! Po pierwsze jest tak czyściutki ze w cale sie dużo nie różni od nowego !!!!!!!!
Gondola dość szeroka, fajny materacyk w srodku,
Spacerówka tak samo świetna, wszystko czyste, bez plam, podnóżnik regulowany, budka nie mała,pałąk tak samo bez uszkodzeń, dziur itd.
Fotelik tak samo jak nowy, kolor nie wyblakły dosłownie jak ze sklepu, budka tez duża , wszystkie ochraniacze na nóżki i w gondoli i w spacerówce i w foteliku , torba na drobiazgi bardzo pojemna , koła mega duże no i kosz na zakupy tez śweitny bo pomieści spooooro produktów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO i stelaż nie porysowany, rączka a raczej ta pianka w stanie idealnym
NO jednym słowem strasznie sie cieszę ze nie kupiłam nowego tylko TEN za 320zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naprawde Jestem mega zadowolona, !!!!!!!!!!!!!!!

TYlko spacerówka na szybkiego zapinana i żle jest zapięta heeh

wózek.jpg wózek2.jpg wóżek3.jpg wózek4.jpg wózek5.jpg wózek6.jpg

Ilonko no nareszcie masz wózek :-D:-D:-D:-D:-D
Rozia jest nie znikneła ale weny brak i wypoczywa :tak::tak::tak:

Kasia _es łłoooooooooooooo ale Czad !!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehe Gratuluję :*

Ostatnia edycja:
Ilonko, to świetnie, że jesteś zadowolona, wózeczek wygląda naprawdę super!!!
Dzięki za info o Rózi, bo już też miałam do niej pisać :tak::tak::tak:

reklama
Ilona gratuluuje zakupuuu!!!!!
ja jak przyjdzie czas:-p też nastawiam się na używkę :) chyba że w spadku dostanę wózek...to w ogóle odpadnie mi ten zakup:-p

Dobrze że u Rozi ok :) oby mdłości nie męczyły zbyt długo

Do góry