reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

karolinko to bardzo dobrze, ze sie mężusia wzięło. Miejmy nadzieje, że ten stan bedzie trwał i że z każdym dniem będzie się coraz bardziej nakręcał to się może ciut opamieta - no i budowa szybciej się zakończy , a Wy wreszcie będziecie móc, żyć długo i szczęśliwie bez tej jędzy na karku

katrina a jak Alinka reaguje na brata?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka wszystkim... u nas zapowiadali taki piękny dzień a tu lipa i pochmurno jest:-:)-(

nie ma za bardzo czasu na pisanie i tylko czytam...

karolina mogłabyś wrzucić tego linka z artykułem o pieluszkach bo jestem ciekawa??

truskafffka chyba zdecydujemy się na ten wózek Verdi sonic 3 w 1. Bardzo mi się podoba, mimo że spacerówka niby jest wadliwa. Myślę,że troszkę jeszcze wytrzyma a w razie potrzeby kupimy jakąś parasolkę w przyszłym roku. Wszystko okaże się w praniu. Najbardziej bym chciała,żeby ktoś tę cała wyprawkę przygotował za mnie :-) A...i masz mój głos dla szalonego kibica!!!

Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamom!!! Też bym chciała móc już przytulić moje maleństwo...

Ostatnia edycja:
Katrino, Violu, w końcu się pojawiłyście!

Mania, mam nadzieję, że diagnoza Twojego maluszka to jednak pomyłka!
Karolciu, plan jest super ekstra, mucha nie siada! Fajnie, że Twój mąż poczuł, że będzie tatą! A tak to jest, że argumenty finansowe do facetów przemawiają najgłośniej!
Tak maluchy mają dwie owodnie, ale prawdopodobnie będą miały wspólne łożysko, co niestety fajne nie jest, ale muszę być dobrej myśli! Lekarz na podstawie tego prawdopodobnie wspólnego łożyska stwierdził, że raczej będą jednojajowe. Ale więcej się dowiem pewnie na genetycznym, które sobie umówiłam w poniedziałek na 17.00, niestety 200 zł poleci, ale mają dobrego specjalistę i nowy sprzęt.

Pytałyście o reakcję mojego m, no więc on w pierwszej chwili wyglądał, jakby miał zemdleć, ale wieczorem powiedział mi, że jak lekarz pokazywał nam małego pływaka (tego pierwszego, nie wiedząc jeszcze o drugim), to on sobie pomyślał, że mógłby jeszcze być drugi...

Co do wózków, to my niestety będziemy musieli się rozglądać za czymś takim:
http://allegro.pl/peg-perego-duette-gondolki-foteliki-bazy-xxlzestaw-i2397709133.html
Ale na razie to jeszcze długa (ale mam nadzieję, że mało wyboista) droga przed nami.

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, bo jest ich sporo!!!

Truskafffko,
głosik oddany!

Hej Dziewczynki!ja dzis w domu,zaraz ide na zakupy i bigosik bede gotowac...a czytalam,ze ostatnio taki wozkowy temat...My chcemy kupic taki emmaljunga nitro city,ale nie umiem wam linka podac tutaj,bo z tego telefonu to sie dziwnie pisze...zobaczcie prosze sobie na Emmaljunga

dzięki karolina ale to jest super!!!!!
jeszcze się dobrze w temat nie wgryzłam ale powiem ci że też mi się podoba:))))
muszę więcej o tym poczytać i opinie poszukać ludzi, którzy z tego korzystają. No i Ty będziesz mogła powiedzieć jak się sprawdzają:))

kasia jeszcze raz gratulację!!!!

reklama
Witam :-)
Karolinko odświeżysz sobie łóżeczko i bedzie jak znalazł- po co kupować :-) Pare groszy juz zaoszczędzone :-) tym bardziej ze teraz kazdy grosz przyda sie na konczenie domku :-)
Katrina prosze ucałować Kubusia od cioci Ilony :-)
Domiśka kciuki za wizytę !!!!!!!!! &&&&&&&&&& :-) a jak sie ogólnie czujesz ?????????????Brzuszek rośnie ???????????
Truskaffka zagłosowane i nawet przy okazji wysłałam zaproszenie ( mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ) :sorry2:
Karolina sama jestem ciekawa tych pieluszek, myslałam o nich przy Jasiu ale to było niecałe rok temu wiec mi sie nie opłacało w sumie juz kupowac wiec zrezygnowałam ale sama jestem ciekawa jak CI sie bedą one sprawować !!!!!!!!! a trzeba kupić pewnie z 10 jak nie wiecej ich pewnie........ zresztą nie wiem wiec sie lepiej nie wypowiadam, !!!!!!!!!! choć to chyba nie dla mnie jednak :sorry2: Teraz na szczęscie nie są drogie te pieluszki nawet z rossmana :-)
Kasia ale super malusie ludziki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) niech sobie rosną zdrowo małe słoneczka .......
Pamela miłego dnia kochana, dobrze ze sie meldujesz !!!!!!!!!!!!!!!! :-)kciuki za cyklo bo ładnie to wszystko wygląda :-)
a nasza losiczka biedna szura :-(

KOCHANE MAM WÓZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-D

Do góry