reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

za radą losiczki nie edytuję przed poniedziałkiem - ja już wytrzymam te ciążowe niedogodności , poród i cała resztę- ale daj mi losie te dwie kreski!!!!!!!!!!!!

reklama
piąteczko dla Ciebie specjalne ............. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dobranoc
:-):-D:happy2::happy::-):-D

nooo mowie wam dziewczyny -korzystajcie poki sie da hehhee:)))nie no moj juz tak wymeczony przez te ostatnie miesiace ze nie dziwie mu sie ze czasem ma ochote tylko poprostu przytulic sie i pojsc spac,dlatego tez ostatnio wyluzowalismy bo zbyt mechaniczne sie to stalo i malo przyjemne...ale wierzez e teraz pomalutku wszystko wroci do normy....
ilonkatrzymam kciukasy zeby cie wkoncu RUSZYLO-mialabys juz z glowy,no ale maly zadecyduje czy to juz..spokojnej nocki kochana:)
piateczka ja tez wlasnie zapodalam sobie TLC i klade sie,jutro do was zawitam dopiero po pracy wiec jedna wielka niewiadoma o ktorej,ale napewno poznymmm popoludniem.moze juz jakis bobas forumowy bedzie na swiecie:)roszpunka-ilonka powodzenia wrazie czego:))))))));-)

​DOBRANOC KOBIETKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam dziewczynki.
Piąteczka widzę ranny ptaszek dziś po wczorajszym wieczorze:-D

losiczko, :szok: Straszne! Oby skończyło się tylko na obdarciach.Biedny chłopiec.:-(

ilona, twój P wraca czy nie wraca? No i jak z tą umową jego? Jakby wrócił to może by się coś zaczęło dziać:tak:

A ja wczoraj upolowałam na tablicy ten kombinezon miś, a dziś go zakupiłam za 20 zł :-)

Uciekam zająć się dzieciakami siostry. Wpadnę do was później.

Dzień dobry :)
Losiczko - masakra..........ech też nie mogę sobie nigdy poradzić z takimi sytuacjami i bardzo emocjonalnie reaguję...... Kochanie tempka mogła polecieć w dół ze względu na emocje i brak snu nadal trzymam kciuki :*

wypompowana jestem dziś znów zaczynam kolejne 5 dni w pracy ;/ trochę lenia mam

Dzien dobry Dziewczyny :*:)
troszkę sie jakoś denerwuję, mam nadzieje ze zobacze za 2 tyg fasolkę. tym bardziej ze jeszcze popracuje w sklepie, bo nikt mi nie da jeszcze zwolnienia, ale bede starała sie unikąć podnoszenia.
zjadłam sniadanko. wypiłam herbatkę. i bede zaraz robic babkę cytrynową bo Mama wpadnie do mnie na pogaduchy :))
KATYB zycze zdrówka dla Tatki, musi być dobrze :*
wiec milego dnia dziewczyny, bede zerkała do Was..

reklama
witam dziewczynki:))zaraz zmykam do pracy,wpadam sie tylko przywitac.
łosiczka wspolczuje ci tego widoku kochana-wiem z doswiadczenia ze taki obraz zostaje na dlugo w glowie..Miejmy nadziejeze nic im nie bedzie..
roszpunka a ty masz jeszcze sile sie dziecmi siostry zajmowac???ja juz myslalam ze pojechalas na porodowke;-)
a co z nasza ilonką??jeszcze sie nie odezwala...hmmmm...

u mnie tempka leci na leb na szyje wiec nici z fasolki ale po tym wariackim cyklu sie niczego raczej nie spodziewalam...do tego brzuchol zaczyna bolec @wo...boje sie tylko tej @-oby znowu nie bylo takich akcji jak ostatnio bo nie wytrzymam tym razem chyba i pojade na pogotowie..uhhhh...strach sie bac:szok:
ok ja zmykam i pokaze sie po pracy.​MIŁEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry