reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam wieczorową porą

katy kochanie trzymam &&&&&&& za tatkę! cały czas wierzę że za chwile będzie lepiej

truskaffka
witaj po urlopiku. cieszę się że wyjazd udany. no i ta wiadomość o II kreseczkach powaliła nas. gratki jeszcze raz

werka
witaj. no i gratuluję. nie panikuj tylko. u mnie pęcherzyk widoczny był w 5 tc, a serduszko w 7 tc. wiec spokojnie czekaj na następna wizyte. jak mozesz to powtórz betę będzie wiadać jak przyrasta

asiczka takie maluszki na mnie zawsze też pozytywnie działały. tak więc staraczki do dzieła. pora aby tabelka była tylko jedna-ciężarówek

ilonka na ostatniej wizycie młody leżał w poprzek brzucha. głowa po lewej, nogi po prawej stronie. jak jest teraz to nie wiem. ciągle mam wrażenie inaczej. raczej kopie z prawej strony najmocniej. chociaż czasem w pęcherz też się wbija. nie umiem go rozszyfrować. a do wizyty jeszcze prawie 3 tygodnie

Ostatnia edycja:
reklama
A wlasnie,kto teraz robi tabelki??Ostatnio sie w niej nie widzialam:-(ale to moja wina bo dlugo mnie nie bylo:zawstydzona/y:ale teraz juz jestem i zostaje do zafasolkowania:tak::tak::tak::tak:wiec prosze ładnie o dodanie mnie;-)

Katy ładna ta nuta.......... :tak:
agnes a to takiego masz akrobatę ????????????????????? :-D nie martw sie przyjdzie czas to sie przekręci..... OBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baffled:
asiczka no własnie ogłosiłam casting i sama go wygrałam dziewczyny cwane, uziemiły mnie tutaj hihi,..... :-) ale tak powaznie to ja Was nie opuszczę NIGDY ale żeby nie było ze braki w tabelce czy coś OK??????? Jak cos to na priv mi nowe dane podawać bo potem mogę nie zawsze byc na bierząco i wychwycić między postami nowe dane !!!!!!!!!!!!!! :-p

Poslalam ci ilonko dane do tabelki ale nie wiem czy wszystkie bo nie pamietam co bylo potrzebne:baffled:termin @ i ktory to cykl ci podalam,moze wystarczy hihi.oki obiadek na jutro juz zrobiony co by moje bejbe przed praca sobie zjadl bo ja jutro pozno wroce wiec sie miniemy jak to w kazdy piatek...matko,nie moge uwierzyc ze to juz jutro piatek-jak ten czas zasuwa to sie w glowie nie miesci.....

ja już Wam mówię dobranoc dziewczynki- nie będę na drania czekać- najwyżej mnie obudzi jak raczy hrabia do wyrka przyjść

reklama
Do góry