reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja z Mezem bylam 2 lata temu nad morzem na Nasza podroz poslubną. pogoda byla super..:))) wolę morze niz góry :D nawet tapete na kompie mam morza :D
TRYSKAFFFKA gratulacje dwoch kreseczek :))
Ja lece do Sis na faworki ;]
bede zaglądac i mam nadzieje ze przygarniecie kropka czyt.mnie na forum hihi
milego dziewczyny:*:)

reklama
Katy to co za lekarze ze nic nie chcą powiedzieć ?????????:szok: trzymam kciuki aby było dobrze,,,,,,, lepiej !!!!!!!!
Truskaffka super ze jesteś ...... :-) czyli urlop udany ........świetnie .........;-) czekamy na fotki.....ostatnie z płaskim brzuszkiem :p heheheh :-p:-p:-p:-p :-D:-):-):-D:-)

Roszpunka to teraz m juz chyba nie bedzie wyjezdzać co ???? Twój wraca z Łodzi a mój ciągle robi tam ....... no i znów mnie straszy ze moze zostanie na weekend bo mu sie nie opyla wracać i na paliwo tracić kase bo w środę musi być tutaj znów....... kurcze mam nadzieje ze znów na straszeniu sie skonczy i jednak wróci ....!

Ostatnia edycja:
truskafka widze, że urlop mega udany- jeszcze raz gratki

werka witaj i cierpliwości

roszpunka ja się urodziłam w łodzi i mieszkałam jeszcze do niedawna. A co mąż robi jak można zapytać??

Dzięki jeszcze raz dziewczyny iiii kciukasy proszę trzymać ;-)

Ilona kurde, jaki płaski brzuszek buhahaha jestem tak przeżarta po tych wakacjach że już wyglądam na jakiś 5 miesiąc:szok: także nie ma to tamto...koniec z jedzeniem za czterech:-D

a my jednak siedzimy w domu, do rodziców jutro na spokojnie wpadniemy, teraz młody do wanny, kolacja i lulu, a my ...korzystamy z netu, w końcu go mamy:-D
D znad morza nazwoził kamieni i ma zajawkę na akwarium, siedzi i szuka pomysłów:-p

Ostatnia edycja:
Ilonka no niestety twierdza ze niechca wprowadzac nas w blad bo ani w ta sie nie zanosi ani w tamta:baffled: Poprostu sami nie wiedza co bedzie .....
Werka przygarniemy, przygarniemy ......:tak:

werka, przygarniemy.:tak: Choć ja to może się nie wypowiadam, bo moja kariera na tym forum będzie niebawem brutalnie przerwana przez pewnego małego zaborczego księciunia;-)

truskafka, teraz z dietki raczej nici:-D

katy, faceci już mają takie opory przed wizytami u lekarza. Trzeba się modlić żeby wszystko skończyło się dobrze i szybko.:tak:

piąteczko, mój m zajmuje się instalacjami elektrycznymi. W Manufakturze robią teraz. Niestety jak się trafia budowa na wyjeździe to jedzie:-( Obiecał, że do końca roku nie będzie wyjeżdżał. Na szczęście szykuje się kilka dużych zleceń na miejscu:-)
A kiedy ty testujesz moja droga,bo jakoś się chyba migasz od odpowiedzi?;-)

Ilona, może skończy się na straszeniu. A twój m dostał już umowę??? Czy dalej nic??

Ostatnia edycja:
ok jestem juz,zdrzemnęło mi sie...teraz to juz wogole nieprzytomna jestem do tego potknelam sie na schodach i rąbłam z ostatnich 4 schodkow,huknęłam sie taaak w ramieeee,mam całe czerwone i boli ajc ajc:szok::szok:,mam nadz ze sie nie uszkodzilam:-(
werka powtorz bete za kilka dni..ale poki co ratulacje bo wszystko wskazuje na to ze zafasolkowalaas:-D

katy no ktos tu musi nas staraczki stare rozruszac,seriooo jak sie zobaczy w realu takie maleństwo,wezmie jeszcze na ręke i poczuje ten zapach niemowlaczkowyyyy...uhhhh...to nie ma sily-trzeba sie wziasc w garsc i dawac czadu hihih:-D

truskaffka​ to juz po wakacjach,mam nadz ze wypoczełas i mieliscie fajny czas:)Mnie zostalo 13 dni do wylotu:)jupi!!!!!

roszpunko nie migam bo juz pisała dziś, że sikam w poniedziałek hi hi. Manu uwielbiam, ale bardziej myślałam, że Twój maz dworzec fabryczny buduje hi hi

truskafka Ty się teraz nie wygłupiaj tylko rośnij

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry