reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry

Rozia super jak facet tak fajnie podchodzi do ciązy....czekamy na piekny brzuszek ......:-) Małami juz dawno w domu ale tak jak pisze własnie katy jak zawsze zapracowana biedna !!!! Ale mam nadzieje ze sie zjawi i opowie jak minął urlop !!!!!!!
Kasia jesteś usprawiedliwiona ale na drugi raz wpadnij napisac choć słowo ze wszystko jest OKI !!!!!!!!!! kciuki za jutrzejszą wizytę !!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziama szczęsciara jestes z tym basenikiem .....i to za darmo mozesz sie wypłowić ile tylko chcesz .......:tak:
Piateczko wyspana ?????????????kiedy dokładnie masz wizyte u gina ????????

Miłego dnia kochane :* :-)

sle niezle juz postarzałe fluidki :-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Witam dziewczynki.

rozia,to słodkie jak facet mówi do brzuszka:-D
Ja od 12 tygodnia robię zdjęcie brzuszka co tydzień. Rzeczywiście super widać postępy! Polecam:tak:;-) Mogę teraz porównywać wasze z moim w tym samym tygodniu;-):laugh2:

dziama, zazdroszczę baseniku! Też bym tak chciała!

katy, na czym w końcu stanęło z waszymi badaniami?:confused: Co za @ z tej twojej @!:angry: Trzymam kciuki, żebyś już nie mierzyła czasu od jednej do drugiej.

Hejka :-)

Nie uwierzycie:szok::szok::szok:ja juz od 6tej na nogach !!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Ale widze ze dzisiaj wiekszosc to takie ranne ptaszki, ja wlasnie sobie ugotowalam obiadek do pracy, posprzatalm w kuchni i jesm snadanko a zaraz wychodze, zeby w korkach nie stac a wrocic o przyzwoitej porze:tak:
Roszpunka powiem ci tak , wyniki ponoc juz sa bo znajomy byl z moim m w tym samym czasie ale nie dzwonilam bo podobno po tych badaniach kieruja cie do 8 tyg w przychodni specjalistycznej a jesli oni ci termin ustala to jest swietosc i trzeba przyjsc, wiec troszke postanowilm odciagnac zeby nie wypadl nam termin jak by co na sam wyjazd :tak: a z innej strony to babka przez tel informuje ze Gp skontaktuje sie z nami po otrzymaniu wynikow, wiec tragedii nie ma nawet ni to na reke :tak:
Kasia es&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsza wizyte ;-)

hej:)))

jak o tej kawie mówicie to ja nie wiem jak jeszcze do 10:30 wytrzymam :-( bo ja akurat mam taki zwyczaj że się z dziewczynami z innych pokoi spotykamy ok 10:30 - 11:00 na kawie:tak::tak::-D:-) już się tak do tego przyzwyczaiłam, że dziwnie się czuje jak mija ta godzina a ja nie mogę pójść... dlatego zawsze tak kombinuję żeby jednak pójść;-)

katy ja ma darmową wersję, nie wiem co jest w płatnej ale powiem ci, ze mi nic nie brakuje w tej aplikacji. To o co mi chodzi mi działa więc jest ok. Najbardziej mi zależało na tym, żeby mi wyznaczała na mapie przez GPS przebytą trasę. No i kalorie spalone pokazuje.... i przelicza na spalone hamburgery:-D

kasia rozumiem cię doskonale... ja też ostatnio taki zapiernicz mam, że gdyby nie urlop za 3 dni to bym chyba padła...

dziewczyny my ten lepszy aparat to też kupiliśmy do zdjęć brzuszka i dzieciaczka:-D fajne są takie jak widać postęp jak brzuch rośnie:tak:

dziama.... basenik:tak:

no właśnie katy jak wyniki m??

wk...ona chodze od samego rana o wszytko :) tak więc oznaka ze @ przybędzie chyba tym razem w miarę normalnie :) a jak jest z temp-ką przed @ jakiś spadek? wzrost? szczególny czy coś? wiecie zaczynam z ta bajka dopiero i czasem będę podpytywać.

Jane do kawowych rytuałów bardzo łatwo się przyzwyczaić coś o tym wiem w domu jak mam wolne czasem nawet kilka dni kawy nie piję ale w pracy bez kawy sobie nie wyobrażam :)
Katy pełen czacun za to wstanie wczesne hehehe ja od jakis dwóch tyg nie moge dospać do budzika i dzień w dzień budze się między 4a5 bez wzgledu o której sie położę oczywiście kończy sie to na zerknieciu na zegarek i spaniu dalej bo o takich porach to ja wstaje tylko jak baaaaaaaardzo muszę ogólnie to śpioch ze mnie.

Katy ciekawa jestem tego wyniku m...........!!!!!!
dziama przed @ tempka spada , albo 2 dni przed albo nawet w dzien @, u każdej jest inaczej z reguły :-p

Piateczka
nie ma netu na razie ..........mam nadzieje ze jednak złapie szybko zasięg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wróciłam z zakupów.... krupniczek juz sie gotuje ...w domciu czysciutko........takze do wieczora mam labę ;-) :-)

BYłam w tym lumpie u mnie na osiedlu- ahhhhhhhhhh jakie boskie ubrania ......... wszystko firmowe cuda normalnie, a jakie buty :szok: no ale ceny na razie mnie odstraszyły, poczekam moze jak bedzie przecena hehe to cos upoluje dla siebie, bo dla Pawełka to w sumie tylko body byly ale po ok 7zł :szok: to mam w dupie bo pójde do innego i kupie piekne biale po 1zł !!!!!! :-p

Wcinam czeresnie .......póki jeszcze sa............kurcze 2 kg bym dziennie jadła tak mi smakują, :-D ale 20zł dziennie na czeresnie wydawac???????? na głowę jeszcze nie padłam :-D:-) :zawstydzona/y::sorry2:

Dzieki Ilonko :) no to by sie zgadzało wszystkie znaki i niebie mówią że małpa tuz tuż tempka też spadła :) wkurw jest, cucki bolą, brzuch "ćmi" najdalej po jutrze dostane :) akurat na weekend wyjeżdżam wiec to dodatkowy pewniak że przyjdzie :)

oj czereśnie mmmmmmmmmmm tez bym zjadła :) zresztą ja jak w pracy jestem to co chwile mam na coś zachcioła szczególnie jak ruchu nie ma to wymyślam

reklama
Do góry