reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysiu sama mialam ostatnio problemy finansowe ,nadal je mamy, ale z kazdej sytuacji jakos mozna wybrnąć ......... przeważnie takie sytuacje są przejsciowe i mam nadzieje ze Wy jakos z tego wybrniecie i bedzie dobrze.,...tym bardziej ze teraz coraz blizej do narodzin malutkiej ........ a te bóle to tez mogą byc z nerwów, takze postaraj sie nie denerwować - choć wiem ze to nie takie proste jak ma sie dosc powazne problemy !!!!!!!!!!!!! Trzymaj sie kochana jak cos to wal smialo .......... u Nas sie mozesz wygadac My zawsze "przytulimy" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziama to póki mozesz to korzystaj z tego basenu :-) No własnie , dziewczyny przewaznie zaczynaja takie rozmowy jak MY nie mozemy :crazy: wstętne baby co ????????? :-D:-)
Truskaffka to co cyce poszly w ruch czy jednak byłas zdobyta TY ?????? :p trzymam kciuki aby franca jednak nie przylazła juz na dłuuuuuuuugo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zapomnialam dodać ze............. poszlam na spacer i ledwo wrociłam......... Boze jakich dostałam bolesci......juz w glowie myslałam co mam szybko do torby spakowac......!!!!!!!!!!!!!:szok: mam nadzieje ze to nie skutki uboczne wczorajszego sprzatania ...........

także dzis torba juz bedzie spakowana abym sie nie stresowała ...... !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Truskawka nie mieszkamy, jeszcze nie oboje póki co mieszkamy z rodzicami okolo160km od siebie ;/ praca grafik itp i czasem się nie widzimy nawet 2 tyg bywa trudno ale jeszcze to parę miesięcy musimy się przemęczyć.
Ilonko Ty sie kobito nie forsuj za bardzo niech
Pawełek jeszcze sobie popływa z tydzień chociaż czy dwa

Ostatnia edycja:
no niech pływa....bo ja sie BOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baffled::baffled: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziama wiem co to rozłaka........ wiec rozumiem Cie.....ale juz niedługo ....;-) :-) czyli jak twój tak chce bejbika to staracie sie juz teraz czy czekacie do slubu ?????????????????????????

Ostatnia edycja:
hej ja już po obiadku na chwile do was wpadam i staję przy desce do prasowania. niestety muszę trochę popracować bo jutro przyjeżdzają nam schody montować i muszę ogarnąć dom i zrobić miejsca na to jutrzejsze zamieszanie. cieszę się jak dziecko bo w końcu można będzie zająć się górą naszej chatki. tylko ten jutrzejszy bałagan mnie przeraża ale spokojnie. dam radę.

wpadne jeszcze później. teraz praca. troszkę się ochłodziło, popadało więc otwieram okna i biorę się za pracę.

Ilonko - oboje byśmy chcieli on ostatnio coraz częściej przygaduje :) nawet ostatnio szczęka mi opadła bo powiedział ze przy porodzie chciałby być :szok::szok::szok: póki co nie staramy się jakoś specjalnie mamy zaplanowany ślub i jak by nam się udało trzeba by było wszystko modyfikować :) poza tym mieszkanko też chcemy jakoś urządzić żeby mieć się gdzie podziać :) tak więc oficjalnie sie nie staramy :) ale nijak nie zapobiegamy jak wpadniemy będziemy najszczęśliwsi na świecie a jak nie to starania zaraz w pierwszym cyklu po ślubie nie ma zmiłuj :)
Agnes prasować lubię więc chętnie bym ci pomogła gorzej z tym rozgardiaszem remontowym ;/ ale za to jak ładnie będzie potem :)

Ilona odpocznij, żadnego biegania, dźwigania...tylko relaks, niech sobie Pawełek w brzuchu troszke jeszcze posiedzi ;)
nie nie..cycki nie poszły w ruch, nadąsana byłam..ale za bardzo się nie opierałam jak łoś przyszedł podrapać po pleckach itd:-D
Dziama to już macie bliżej niż dalej do wspólnego mieszkania :)
Agnes..nie szalej za bardzo ;)

u nas też się nieco schłodziło, ciemno się zrobiło, pada...

piąteczka dzis dokupiłam Tetrówki i na tym sie konczy , mam wszystko . mam nadzieje ze o niczym nie zapomniałam .

Ale trafiłam . NIe poczytam bo straszna burza się zerwała . I uciekam .. Miłego dnia .

Ja mojego m i węgorza zobaczę dopiero w piątek, po 2 tygodniach! A wy jesteście okrutne, że piszecie takie rzeczy!!!!;-):-p Zobaczymy jak my z Iloną urodzimy i dojdziemy do siebie, a wy z brzuszkami nie będziecie mogły:-p:-p:-p

Ja dziś byłam na działce i też się trochę namęczyłam. Też już się zastanawiałam kto mnie do szpitala spakuje i czy jechać swoim samochodem czy prosić kogoś o podwózkę...
Zrobiłam sobie 1,5 godziny drzemki i do końca dnia odpoczywam.

Roszpunka wtedy to my bedziemy "draznić" dziewczyny jak My bedziemy mogły a one nie :-D
Ja tez spałam....nawet nie wiem kiedy zasnęłam....Jas lezał obok wiec nic w domu nie nabroił :sorry2:
kochana kiedy rozkladasz łozeczko itd ?? Czy mąz to zrobi jak bedziesz w szpitalu ???

reklama
Hej! Już jestem z wami znowu.

Roszpunka mnie tez sen zmógł. najpierw króciutka drzemka a potem prasowanie. Na szczęście dużo nie miałam. Ale lubię to robić więc jest ok.

Teraz jeszcze wieczorkiem muszę troszkę meble w salonie przestawić (tzn. mąż musi) aby mieli jutro miejsce i łatwy dostęp do klatki schodowej.

ilonka
no ty juz pakuj tą torbę abys w stresie nie żyła. chociaż ja trzymam &&&&&&&&&& aby jeszcze Pawełek posiedział w brzuszku

ja się zastanawiam jaką torbę do szpitala uszykować. bo jak czytam co jest potrzebne dla mnie i dla maluszka to wychodzi że musiałabym mieć mała walizkę na kółkach aby wszystko pomieścić. a wy jaką macie torbę.

ilonka ja łóżeczko mam zamiar pod koniec sierpnia już ustawić u nas w sypialni i tylko będzie czekać na nowego lokatora. musze sama wszystkim pokierować a nie liczyć na m. zreszta on od września będzie miał pracy dużo to już nie chce wtedy na niego zwalać pracy dodatkowej

Ostatnia edycja:
Do góry