reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
o matko ale upał!!!:szok: ledwo żyję:crazy:

Witam:-D poczytam teraz :-)

Ilonka trzymam kciuki za wizyte mam nadzieję że długo się nie przeciągnie:-)
Ja kupiłam taką gofrownicę http://allegro.pl/opiekacz-gofrownica-grill-zelmer-26z012-3w1-i2462885053.html
nie mogę się doczekać az przyjdzie:-)

Truskaffka wszystkiego naj naj!!!!!! no i super że test wyszedł - teraz tylko działać:-D

ja dziś coś w nie najlepszym nastroju:-( czuję się grubo, spuchnięta i dziś po pracy marzyłam tylko o swojej sypialni ab się w niej zaszyć...buu

Ostatnia edycja:
hahaha - dobra koniec bo się bidulka zezłości na nas:-p:tak:

dzieciarnia już się pogodziła??? czytałam że dziś był "sparing"

Au mnie tak leniwie w pracy że myślałam że się wykończę:wściekła/y: odliczam już dni do urlopu:-)

narazie chwila spokoju bo mały spi. a córcia mnie zaskoczyła bo pierwszy raz zawołała na nocnik. pekam z dumy!

ojjjjjjjjj kobitki moje kochane, Wy to potraficie poprawić nastrój :laugh2: fryzurka mi "chyba" wyszła a lakier pozostawie na inną okazję :laugh2: ale to fakt na tym etapie trzeba sie nieźle nagimnastykować aby sie "wystroić" niestety maz daleko takze nie mógł pomóc .......a dzis wieczorem jak wróci to juz bedzie miec na gotowo hihi :laugh2:

Pozwolę sobie napisac do Roszpunki jak wyjdę od lekarza bo zanim dojde do domu ( a mam ciagle pod góre w drodze powrotnej) :crazy: to minie a jeszcze tesciowa do 19 bedzie takze nie bede włączać lapka wcześniej. Roszpunka Wam napisze co i jak jak bedzie w domu ... dobrze Roszpunka ???????????? nie bedzie to problem ?????????

Róza zdaj relacje jak bedzie sie sprawowac gofrownica @!!!!!!!!!!!!!!
Oj coś nie dobrego sie dzieje bo my wszystkie tak sie chcemy "chować" przed światem............ jakaś zmowa ????? moze te upaly tak na nas wplywaja!!!!!!!!!!!!!!!

Piateczka no brawo dla małej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ile Ona ma dokładnie ??????????? kurcze mogłabyś wstawić sobie suwaczki to bym nie pytała :p

Ostatnia edycja:
reklama
ilonka ona ma 2 i pół roku- więc już najwyższa pora pozbyć sie śmierdziela i odziać majtki:-D

rozia no mam taką cicha nadzieje

Do góry