reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Oj dopiero teraz usadzilam tylek:baffled:.........al;e chyba juz Piateczka poszla robic maslane oczka :-D
Duzo dzisiaj latalam, biegalam ..........po pracy poszlam z kolezanka na zakupy a pozniej skonczylam obiadek, sprzatanko w szafkach kuchennych ,pranko, cwiczenia 50 min na orbiterku , no i wykapac sie trzeba bylo a do tego jeszcze sobie przygotowalam co nie co na jutrzejszy obiadek :-)
A widze ze tu ruch byl :-) fajnie :tak:
Do jutra kochane ;-)
Jutro wrzuce zdj co wyhaczylam ;-)

hej ja też jestem:)
piąteczka ale się uśmiałam:-D:-D zrobił was na szaro:-)

zabieram się za robotę bo coś czuję, że za niedługo jak mnie ból brzucha chwyci to będzie po robocie.
Tempka mi spadła więc to kwestia czasu tylko jak mnie zaleję. Ale jestem przygotowana. Zaopatrzyłam się w tabsy i nie dam się tym razem:tak:

karolina widzę, że wizytacja udana:tak: no na 100% bym się zmęczyła przy takich pracach ale ja już tak mam, że usiedzieć mnie mogę. A nawet jak siedzę to mi nogi cały czas "chodzą". M do szału tym doprowadzam bo w spokoju nie mogę usiedzieć 5 min tylko się wiercę:-D
miłego dnia

Dzień doberek moje drogie :-)
piąteczko :szok: Ty żyjesz ?????????? :laugh2: :rolleyes: a tak serio to chooopa masz niezłego cwaniaka hihihi, zrobił Was w bambuko i nieźle sie pewnie przy tym bawił :-D hihihi
Jane dzięki za przepis,,,,,,, w nastepnym tygodniu robię dzemik ;-) a co .... :-) a to małpiszon wredny.... zbliża sie juz wielkimi krokami ...... :realmad: :crazy: tulę......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale widzę ze w tym cyklu juz inaczej do tego podchodzisz...... no bo w sumie co biedna możesz zrobić.....?????? NIe wolno sie załamywac, trzeba sie podnieść i iśc dalej.... :-)
Karolinka cieszę sie ze nie zastałaś na budowie "kochanej mamusi ";-) :-) wymyśliłaś juz ten grawer na zegarku dla męza ??????????????
Katy przy takim trybie życia ( czytaj szybkim) jak masz ostatnio to TY raczej nie powinnaś juz ćwiczyć bo tak zaganiana jesteś ze pewnie spalasz szybko ........:-p Mam nadzieje ze to "białko" wczoraj było wykorzystane , :-p no i czekamy na zdjęcia łowów ;-) :-)
Rozia jak sie czujesz???????? Brzuszek juz rośnie ????????????? a tak w ogóle to TY Nam sie chyba jeszcze nie pokazałaś !!!!!!!!!!! :growl:

Miłego :-)

a tak na marginesie to od tego gadania wczorajszego o "chlebie" to mi sie takie cuda na kiju śniły ze ja dziękuję.......np mój .........listonosz ............ o Booooooże............. :errr: ojjj a przystojny jest ze heeeej :-) :-D

ilonko i jaki on cierpliwy- ja bym nie wytrzymała i się wygadała- a on sobie po cichutku ząbki na nas szczerzył lis przebiegły i czekał, żeby urządzić rzeź niewiniątek
068.gif

Karolina 2 tygodnie to kuuuupa czasu, wierze w Ciebie , na pewno wymyślisz coś fajnego :-D
Piąteczka i o to też w życiu chodzi.... zeby nie było za nudno ;-) :-) :-p

piąteczko:-D:-D:-D Twój m nie zdaje sobie sprawy z tego, że takimi karami jeszcze bardziej kusi cię do złego:-D:-D:-D

karolina, cieszę się, że przeprowadzałaś spokojną inspekcję bez "mamuni":-p

katy, znów będę zazdrosna o twoje zakupy!;-)

Rozia, ilonka ma rację, nie pokazałaś się nam jeszcze. Pokaż brzusia!!:-) Swoją drogą piąteczka też tajemnicza, nic się nie ujawnia. No chyba że ja przegapiłam...:-p

reklama
Do góry