Dzień doberek moje drogie :-)
piąteczko Ty żyjesz ??????????
a tak serio to chooopa masz niezłego cwaniaka hihihi, zrobił Was w bambuko i nieźle sie pewnie przy tym bawił
hihihi
Jane dzięki za przepis,,,,,,, w nastepnym tygodniu robię dzemik ;-) a co .... :-) a to małpiszon wredny.... zbliża sie juz wielkimi krokami ......
tulę......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale widzę ze w tym cyklu juz inaczej do tego podchodzisz...... no bo w sumie co biedna możesz zrobić.....?????? NIe wolno sie załamywac, trzeba sie podnieść i iśc dalej.... :-)
Karolinka cieszę sie ze nie zastałaś na budowie "kochanej mamusi ";-) :-) wymyśliłaś juz ten grawer na zegarku dla męza ??????????????
Katy przy takim trybie życia ( czytaj szybkim) jak masz ostatnio to TY raczej nie powinnaś juz ćwiczyć bo tak zaganiana jesteś ze pewnie spalasz szybko ........
Mam nadzieje ze to "białko" wczoraj było wykorzystane ,
no i czekamy na zdjęcia łowów ;-) :-)
Rozia jak sie czujesz???????? Brzuszek juz rośnie ????????????? a tak w ogóle to TY Nam sie chyba jeszcze nie pokazałaś !!!!!!!!!!!
Miłego :-)
a tak na marginesie to od tego gadania wczorajszego o "chlebie" to mi sie takie cuda na kiju śniły ze ja dziękuję.......np mój .........listonosz ............
o Booooooże.............
ojjj a przystojny jest ze heeeej :-)