reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

karola zaraz dostaniesz tu pewnikiem od wszystkich manto .!!!!!!!!!!!!
żarty żartami , ale ja już jestem wsciekła na to nosferatu
nosferatu.jpg

jak piszą dziewczyny. zrób no wreszcie rewolucję. Tak czy przepraszam srak jesteś ta be- to co za różnica? jak jej pokażesz gdzie raki zimują i później Ci dokuczy - to przynajmniej będziesz wiedziała, że nie za darmo oberwałaś

reklama
Róziu, mój gin przyjmuje na NFZ, ale ja na pierwszej wizycie byłam u niego prywatnie, bo też nie było miejsc, to normalnie dał mi skierowanie na NFZ na morfologię, glukozę, WR i grupę krwi, bo resztę, czyli wszystkie te toksoplazmozy, różyczki, czy WZW, to już i tak trzeba robić prywatnie.

no to masakra... wrrr... No nic, będę w piątek u lekarza, to się dowiem co i jak..

a muszę mieć kartę ciąży ze sobą??

edith.. aaa ... przyszły mi dziś próbki z johnsona i miś z bebilonu :-)

Ostatnia edycja:
Ja miałam wszystkie badania na nfz....... nie było wyjątku czy to toxo czy to wzw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolina moze i sie obrazisz a moze i nie, ale ja mówię co myslę, ale ja uwazam ze TY na własne życzenie masz taką sytuację, tzn jesteś " ofiarą" w tej sytuacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakbyś pomyślała i sie postawiła to byś nie miała takiego "życia:" a tak to jest jak jest,!!!!!!!!!!!!!!!
Prawda jest taka ze robisz niesłychaną przyjemność teścowej swoim zachowaniem a raczej swoim milczeniem, i zaciskaniem zębów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakbyś otworzyła buzię i powiedziała gdzie jest jej miejsce to od razu by inaczej pewnie spojrzała teściówka na Ciebei , a tak to wie na ile sobie moze pozwolić i to wykorzystuje a z Ciebie robi " ofiarę losu "

wybacz za te słowa, ale piszę co myslę kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
hej witam i ja dzisiaj!

zaliczyłam juz mały spacer i teraz pora za obiad sie brać

jane jak ja ci zazdroszcze tego rowerka. ja co prawda any sportowiec jestem ale wiosną i latem lubię sobie pojezdzić na rowerze. a teraz mąż sam musi a ja w domku

rozia
z tym skierowaniem moze być różnie. bo jak byłaś prywatnie to czasem moze ci nie dac bo powie ze ma limity na NFZ. wszystko zalezy od lekarza

katrina współczuję. szkoda ze bromek nie zadziałał. mam nadzieję ze nie bedziesz sie długo musiała męczyć

karolcia co dzisiaj się dzieje? odgoń te mysli o teściowej i ciesz się chwilami bez niej

Karolina no to ja juz nic nie mówię, napisałam co myslałam na ten temat, to jest Twój wybór , Twoje życie, chcesz tak żyć dalej to trudno...... ale szkoda ze nawet nie chcesz spróbować zmienić tego wszystkiego tylko od razu zakładasz jakby by było..... !!!!!!! w takim bądź razie mam nadzieje ze bedziesz w tej chorej sytuacji żyła jak najkrócej , ze budowa szybko sie zakończy i bedziecie z dala od tesciowej...... choć moim zdaniem jak sie nie postawisz to ona bedzie rządzić Tobą nawet w Twoim własnym domu.,...... nie bedziesz mieć nic do powiedzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!- a JA jestem pewna ze tak bedzie,,,, bo juz teraz gada ze dom ,działka wszystko jest Twojego męza.... wiec myslisz ze coś sie zmieni jak sie wyprowadzicie ???????????????? Jak nie zrobisz z tym porządku , bedzie Ci do konca truć życie az w koncu wpadniesz w depresje !!!!!!!!!!!!! i wszystko Ci sie posypie !!!!!!!!!!!!!!!!

Jane, Róziu, badania na toxo, WZW i różyczkę na bank są w ciąży płatne. Taka polityka prorodzinna naszego cudownego kraju :no::no::no:.
Róziu, jeśli nie masz grupy krwi zrobionej, to zwróć uwagę ginowi, żeby Ci dał skierowanie, bo też potrafią na płatne wysłać :szok::szok::szok:.

Edit:
Ilonko, jakbym wiedziała, to bym poprosiła o namiar na Twojego gina, żeby nie płacić ;-). Ja zawsze i wszędzie słyszałam, że się płaci, a byłam w kilku przychodniach...:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry