reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

alosiczka to juz całkiem przyszyta?
021.gif

reklama
witam:)))))
a u mnie dla odmiany śliczna pogoda:tak::tak: przynajmniej tyle ;-)

kasia m zrobi badania, żeby sprawdzić czy te witaminy coś pomogły bo jeżeli nie to trzeba będzie coś innego spróbować... możliwe, że będziemy musieli liczyć na medycynę bardziej niż na naturę:-( ale mam nadzieję, że nie i jednak naturalnie się uda!!!!!

choć patrząc na mój wykres z tego cyklu to ciężko w to uwierzyć... sama już nie wiem co o tym myśleć???

karolina współczuję ... nie wiem co jest dziś bardziej dołujące, ja że nie mogę zajść czy ty że się tak z tą babą męczysz???

Karolinko ja też musiałam odciąć mojemu G pępowinę - a w sumie jego mamusi ... Też lubiła go z kasy oskubać ... aż pojawiłam się ja i mu zabroniłam dawać jej pieniądze za wszystko z czego nie korzystał ... np płacił za telewizję N i internet gdzie go nie było całymi dniami ... a ta się cieszyła bo jak sama powiedziała "ona żąda żeby on ją utrzymywał - nie koniecznie oddawał całej wypłaty, ale ona też go utrzymywała" :szok: żałosna baba która w życiu nigdy nie pracowała żeruje na swoich synach ... jak zabrałam jej G to tylko powiedziała że nie odda mu jego plazmy ... a teraz nie pozwala dorosnąć średniemu ... chłopak ma 22 lata a ona traktuje go jak dziecko a jak słyszę text " moje misie Krzysie" to mi się chce zwracać wszystko co jadłam ... bez urazy

Witajcie - ja juz po sniadanku a z rana jeszcze w lozeczku pomyslalam o naszej Justynie - ciekawe co u niej moze juz tuli Swoje malenstwo ?
Wczoraj przyszlo nam lozeczko - przystawka z materacykiem wiec teraz czas zrobic wreszcie jakas liste bo sierpien zbliza sie wielkimi krokami. Karolka u mnie tez pochmurno wiec i nastroj taki - ale mimo wszystko milego dzionka

Dzień dobry:-):-):-)

Jeszcze nie zdążyłam nadrobić wszystkiego bo m mnie przegonił z kompa, a później poszłam spać... Ale z tego co zdążyłam nadrobić, to:

Piąteczko bardzo mi przykro,że się nie udało, ale widzę, ze silna z Ciebie babeczka i jakoś dajesz radę :*

Kasia no moje gratulację !!!!!!!!!!!!!!!! Tego się nie spodziewałam :-):-):-):-):-)

idę dalej nadrabiać :-):-):-)

Witajcie :)
Ja narazie sie trzymam w miare ale zobaczymy jak dalej bo wieczorem to czulam sie koszmarnie ;/
Karolinko wspolczuje sytuacji i trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo. &&&&

reklama
karola trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&

ja już po kawce i czas wracać do pracy:-( ale jakoś ciężko bo koleżanka przyniosła mi książkę kucharską do mojej cudownej maszyny i teraz nie mogę oczu oderwać od tych pyszności:-p

Do góry