reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć dziewczyny,
ja się witam po dosyć długiej nieobecności. Działo się coś ciekawego? mamy jakieś nowe brzuchatki ?
:-)

Ilonka - możesz mi wpisać termin testowania 06 lipiec ;)

Ostatnia edycja:
reklama
doczytałam

dziewczyny łowy super!!!!!!!! jak juz pisałam ja też uwielbiam łazić po lumpkach
ja sobie zrobiłam dziś dzień relaksu po taj koszmarnej nocy. Zaliczyłam fryzjera itp

m jeszcze nie moge pomolestowac - no chyba , że pod biurko wlezę:szok::-)

zaraz ogarnę dzieciaki i chyba je wcześniej oddeleguję do łóżek

Hej Dziewczynki :-):-):-)

Przepraszam,że mnie długo nie było, ale w zeszłym tygodniu jakos weny na nic nie miałam, chyba przez tą pogodę i zajęłam się czytaniem książek i sie wciągnełam, a póżneij pojechałam do mamy, a tam niestety stary komp, który chodzi jak czołg, a ja lapka swojego nie zabrałam i nawet nie miałam nerwów siadać do tego kompa... Właśnie wróciliśmy i juz obiecuję,że nie będę tak znikać bez słowa... :-:)-:)-( Także proszę o wybnaczenie i rozgrzeszenie ;-) Idę poczytać, co mnie ominęło....

a co tu taka cisza??
ja jak tradycja euro nakazuje siedzę przed TV i oglądam mecz a drugim okiem was czytam:tak:
byłam na squashu i automatycznie można powiedzieć że saunę zaliczyłam :-D

lori, rozia fajnie że jesteście
piateczka czyli fajny dzień miałaś??:tak:

hejka

Katy kartki superowe :) i plan na dzień fajowy, jak zdjęcia?
Karolina KCIUKI zaciśnięte !!!! ciuszki super :)
Kasia :) dzięki za głosowanie :)
Dziama hehehe no tak, nikoś...mój drugi synuś:-D
Małami no nie mogę siedzę i kwiczę
Pamela zdrówka!!! i niech ten cykl przyniesie II kreseczki, piękny masz wykres :)
Ilona szał ciał, piękne łowy!!! i to zdjęcie ze stópkami rozkoszne :D
Agnes i twoje łowy czadowe, ten kombinezon z tygryskiem to po prostu wymiata :D
i kuchnia, stół fajne :D kolorki mi się podobają :D
Jane my w lipcu jedziemy nad morze, zastanawiam sie jak to się odbije na cyklu, strach się bać:-D
Piateczka hehehe dobre z tym biurkiem ;)
Lor witamy :)
Rozia nooo dobrze że jesteś ;)

dzień dobry dzieczynki

jane Dzionek rzeczywiście wynagrodził mi noc

rozia fajnie, że znów jesteś

truskawa a co mi innego pozostaje skoro ja w niedyspozycji a m ma atak pracoholizmu?

Witam was o poranku!

Agnes, dziękuję za cenne rady, też tak myślałam, że pewnie sporo rzeczy można kupić niedrogo w IKEI, a maluchy na początek będą spały w jednym łóżeczku, więc drugie kupimy później (no chyba, że producent zaproponuje nam jakiś rabat, z racji tego, że kupujemy dwa). Fajnie jak ktoś ma doświadczenie, tak jak Ty :happy:!

Jane, nie potrafię sobie nawet wyobrazić, jak Ci jest ciężko, bo ja co prawda też nastawiałam się na dłuuugą walkę, a udało się po 8 miesiącach, więc mogę się jedynie domyślać, co czujesz... Mam tylko nadzieję, że wkrótce i w Twoim życiu zaświeci słoneczko! A twój m będzie robił badania, żeby sprawdzić, czy leczenie mu pomogło?

Dziama, hahahaha ja nikogo nie miałam zamiaru sprowadzać na ziemię, ja po prostu jestem przerażona perspektywą podwójnych wydatków i w ogóle jakiegoś racjonalnego ich zaplanowania :szok::szok::szok:!

Lori, fajnie, że się wreszcie pojawiłaś :-)! Co u Ciebie?

Róziu, no nareszcie, bo już miałam do Ciebie pisać smsa z upomnieniem ;-);-);-)!

Karolciu, biedulko, ehh... masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

U nas pochmurno i niemiło, ale przynajmniej dzięki temu chłodno.
Miłego dzionka, mimo wszystko!

no jasna cholercia kłapciu czy to babsko juz do końca będzie Ci zycie zatruwać?????
żarty żartami ale to to wszystko juz przegięcie
dziewczyny wrzucać tu do skarbonki
018.gif
każdy grosik na bilet dla mamusi - gdziekolwiek- byle w jedna stronę

reklama
Do góry