reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam was moje drogie panie

ja własnie wstałam a jak :-)

piąteczko i Kasiu rozwaliłyście mnie z rana tymi żartami normalnie siedze i się śmieje na całęgo :-D:-D:-Dale ten przepis na kurczaka muszę wypróbować

Katy kochana ty moja ciebie to tak tu widać jak i mnie czyli wcale :p dobrze że znajomi już mają klucze więc kiedy się wyprowadzają??

Ilonko faktycznie czasem nie ma kogo zapytać o opinię dlatego dobrze że was tu mam :)))

Pamelo zdrówka :tak::tak:

i już zapomniałam co miałam napisać :p życzę wszystkim miłego dnia

reklama
Piąteczko przepis nieziemski , napewno zwala z nóg :-D :-) :-) :-)
Pamela kotuś zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!! a wykres naprawde masz obiecujący !!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sylwia
ale zaganiana jesteś !!!!!! odpoczywaj wiecej !!!!!!
truskaffka TY sie nie martw, chłopcy napewno sobie doskonale radzą !!!!!!!!!!!! :tak: zaraz głosik pójdzie.....
Marysia ooo szok..... kto by sie spodziewał po Twoim brzuszku ze tam w środku taki mały puplecik sobie pływa !!!!!!!!!!!! :-) ale dobrze, niech rośnie i nabiera tłuszczyku ;-) a wózio i inne rzeczy zdąrzysz kupić bo teraz bedziesz miec duuuuuuuuuuuuuużo wolnego czasu :-)
Aniu aleś pospała !!!!!!!!! :szok: super , aż zazdroszczę ze masz taką "nutkę" do spania :-D zresztą masz wolne to korzystać trzeba !!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-)

dobra dziewuszki ja uciekam jadę z Piotrusiem do szpitala na skan będę za kilka godzin :)
a wy coś piszcie żeby było co czytać :)))))))))

Ania to daj znać po wizycie:-)

Marysiu oho to duża dziewczynka, odpoczywajcie teraz:-)

Piąteczko no "kuręcinka" pyszna:-D:-D

Pamela ale masz ładnie na wykresie, może ty już w ciąży jesteś:-D

Sylwia oj ciężki dzionek - odpoczywaj:-)

Właśnie biapl napisz coś więcej;-) co u ciebie:tak:

Katy a ty kochana, co tam u Ciebie napisz lepiej, po za tym że miałaś sprzątanko:tak:

Ostatnia edycja:
Kurde No i dotarliśmy spóźnieni oczywiście bo metro pozamykane a w dodatku nie mogę z nim wejść tam bo to oddział nuklearny buu

witajcie sobotnio

Maluszek dziś jest przekochany, zjadł po 3-ciej w nocy i dał nam pospać do 9-tej, tzn. obudziliśmy się z mężem, a dzieciaki jeszcze spały.
Mam nadzieje, że juz wychodzimy na prostą, bo ostatnie kilka dni było dla mnie dość stresujące. Najpierw Kuba wymiotował (tak chlustająco) po jedzeniu i miał takie b. wodniste kupki jak biegunka, bardzo mnie to zaniepokoiło, bo nie pamiętam, żeby Alinka tak miała. Poszliśmy do lekarza i uspokoił nas, że to normalne, bo sie jeszcze oczyszcza.. kamień z serca, ale zmieniliśmy mleko na takie zagęszczane - jak dla dzieci z refluksem, zeby sie nie cofało i jest OK. No i zmieniliśmy sposób karmienia - zamiast co 3 godz. po 90ml (żarłok mały), to co 2 godz. po max. 50ml, a często i mniej, bo to mleko jest treściwsze.
Jak się z tym uporaliśmy, to znowu wczoraj mały strasznie bulgotał i miał problem ze swobodnym oddychaniem, jakby miała straszny katar.
Tutaj dzieci po porodzie nie odśluzowują i niestety prędzej czy później maluch musi się z tym pomęczyć (Alinka tez tak miała) - no i wczorajszy dzień był niezbyt fajny, bo maluszek się męczył i marudził strasznie przez to, ale dziś już jest SUPER i oby tak juz z powrotem zostało.

Aniu a co za skan ma Piotruś ??????????????????
Katrina oby tylko teraz było lepiej :-) moze jakieś nowe zdjątka wstawisz ?????????? PROSZĘ :-)
ale aż mi sie przypomniały czasy kiedy to Jaś chlustał po każdym jedzeniu :-:)confused: i nie było wyjscia i my juz bardzo wcześno zagęszczaliśmy mu mleko kaszą i wtedy było juz OK, ale ile i On i Ja sie umęczyliśjy to naprawde :-( Musiałam Go ciągle pilnowac bo raz tak chlusnęło z niego ze ława była cała w mleku a on spał w gondoli !!!!!!!!!! :confused:

Ja czekam na mojego Piotrusia.......... ale dopiero z Wawy wyjechał :-( takze bedzie za ok 3,5 godziny :-( Ale na osłode wcinam truskaweczki z bitą śmietaną :-) I przeglądam te kojce :-) i tak myslę czy łądnie by wyglądało jakby sie do kojca baldachim z woalu dodało ...........

Ilonko to skan żył w nodze bo żylaki i szykują go do operacji ale tak dziwnie na takim oddziale miał to usg :( i musiałam na niego czekać a co do baldachmu to mnie sie wydaje ze tylko kurz przyciągał będzie ale wiesz ja sie nie znam :)

mam chwilke teraz bo bylam z mala sie bawic troszke bo uaprciuch mi juz nie spi w dzien od tyg i nie zamiezra do tego wrocic no mowi sie trudno ale za jakas godzinke juz bbedzie spala na szczescie ;p a ja sie dzis kiepskawo czuje ale ujdzie w tlumie ;p
nie obrazcie sie ze tylko o mnie ale nie mam czasu zeby was nadrobic :-:)zawstydzona/y:

reklama
Do góry