reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam z pracy,oj wstawać się nie chciało, zwłaszcza jak chłopaki tak słodko dalej spali
p.gif

no ale cóż począć...do pracy rodacy...

Chcę umówić się z moją gin na wizytę 27.06..niepokoi mnie ten ból z lewej strony, w tym cyklu często mi dokuczał. Dziś też..mam nadzieję że nic złego się nie dzieje, ale stwierdziłam że w tym temacie wole być hipochondryczką
p.gif

Kasia przypomnij kiedy masz wizytę?
Roza a ty kiedy wybierasz się do nowego gin?
Ania superaśna fotka malucha :)

Miłego dnia Kobietki!!

aaa i jeszcze prosimy o głosy:sorry2:
https://apps.facebook.com/dziecikibicuja/gallery.aspx?id=1076

reklama
Ilonka koniecznie:-D zawsze to inne mielone:-).
Dzięki za lutkę:tak::tak:

Truskaffka plan mam taki - jak przyjdzie lutka to ją zapodam na wywołanie @ i zacznę nowy cykl, i od 20 dc biorę duphaston przez 10 dni bez względu na to cz do tego czasu owu wystąpi. Jak mi się dupek skończy to idę do nowego gina i niech coś zaczyna działać. Mam nadzieję że do tego czasu wszystko wróci do normy i uda się:tak: ale z moim szczęściem różnie bywa ;-)
A ty idź do gina jak cię to niepokoi:tak:

Mąż też mówi o zmianie lekarza:-)

Dziama dziękuję za tabletki:-D:-D, starczy mi co dziewczyny wyślą:tak::tak: nie rób sobie kłopotu, ale będe miała na uwadze:-)

Lecę trochę się ogarnąć:-)

Ostatnia edycja:
hmmm ciekawe czy chłopaki w domu ogarniają...

Roza dobry plan :)
ja już chyba się na nic nie nastawiam, bo co nie pomyślę..ciało zawsze mnie zaskoczy:-D

witam i ja Kochane! 32 stopniowe upały a mnie chyba jakas grypa dopadła,nie wiem czy jajnikow przy tym nie przeziebiłam:sorry:.gardło boli,spanie łamie juz od południa,podbrzusze dosłownie piecze! a tu trzeba do pracy isc,potem najazd znajomych na mecz,tesc przyjezdza tez i zostaje do jutra,a mi sie nic nie chce! moze znajde chwilke jutro to zagladne i wreszcie nadrobie! buziaczki dla wszystkich!!!!

dzień dobry dziewczynki
kasia dobre dobre he he

jak mi sie dzisiaj nic nie chce!!!!!!!!! muszę ogarnąć lekko i rosół ugotować bo mój m idzie do kumpla na meczyk, więc lepiej, żeby miał podkład , no i rano też się pewnie przyda hi hi.

ja mam łóżeczko takie trochę większe to znaczy 140 / 70 i póżniej można z niego zrobić tapczanik. Kojec tez mam ale niestety przy dwójce już się nie sprawdził bo za lekki i dzieciaki tak w nim wariowały, że go przewróciły
a materac gryczano kokosowy- jest rewelacyjny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i znikam nie mialam czasu zeby wejsc bo bylam u babci pomagalam sprztac na cmentarzu po pogrzebie dziadka minelo juz 6 tyg wiec trzeba bylo wience zliwkoiwdowac a potem moja mala usnela zostawilam ja w domu i pojechalismy do mojej kuzynki zwiesc im lapka bo moj maz im naprawil a dzis rano bylam z mama na targu i tak sie zeszlo dzis sie okropnie czuje zygac mi sie chce ehhhh mala sie kompie a u nas upalll ;/

No nadrobilam......p;o pierwsze...........
Kasiu bardzo ci gratuluje tych dwoch serduszek:tak:....ale musieliscie miec miny:-D!!!!!!
Mania przykro mi ze taka wiadomosc lekarz musial ci przekazac ale chociaz nie lubie jak sie myla to mam nadzieje ze tym razem jednak tak bedzie:tak:
Biapl a co u ciebie ...bo nic nie piszesz???
Aniu suwaczek masz juz na 4 miesiacu:szok:..............loooooo a zdjecie wymiata:tak:....jest mega......maluch wyglada jak na hamaku na Bahamach :-D
Ilonka wozek faktycznie sliczny :tak:
Piateczko ja zniknelam bo znajomi dostali klucze do domu i jak pojechalismy tylko zobaczyc to na miejscu zorganizowalismy akcje sprzatanie......tęskilas za mna:sorry2:???? Dzieki;-):-)
Katrina, Viola fajnie ze juz pomalu znajdujecie czas na bb maluszki grzeczne bo wiedza ze mamusie tez potrzebuja czasu na swoje sprawy
Karolciu milego weekendu;-)...bo malo jakos bylo czasu w tym tyg zeby normalnie pogadac
Pamela zdrowka zycze :tak:

reklama
Witam sie i ja, przepraszam ze wczoraj nie zdalam relacji po wizycie ale pozno wrocilismy i trzeba bylo klasc sie spac. Dzis oficjalnie 1szy dzien 9-miesiecznych wakacji nawet dyrekcja kazala mi isc juz na L4 :) U malutkiej nadal cipulka,a malutka wcale nie taka malutka bo wazy juz 2 kg !!! Lekarz mowi ze zanosi sie na duze dzieciatko czego ja bym sie nie spodziewala - a juz napewno nie po rozmiarach mojego brzucha. Gin stwierdzil ze jestem bardzo pojemna i dawno juz takiej nie widzial i dodal z usmiechem ze jestem dobrym materialem na surogatke :-D:-D takze ogolnie wszystko super.
Teraz czekam az przyjdzie przystawko-kolyska dla malej z materacykiem a posciel mam czesciowo uszyta przez moja kochana babcie a reszte zrobie sama. Tyle o sobie.
KASIU - gartki wielkie bo jeszcze nie mialam okazji
ROSZPUNKO, ILONKO - fajnie ze macie juz wozki ja niestety jeszcze nie wybralam mam nadzieje ze przez 2 m-ce kupie cosik
WIOLA I KATRINA - zazdroszcze maluszkow w domciu, niech Wam sie chowaja zdrowo i spokojnie
Reszty stara sklerotyczka zapomniala wiec przepraszam ale wszytskie Was caluje w ten piekny - przynajmniej u nas - dzionek.

Ach i jeszcze ILONKO - wpisz prosze nastepna wizyta 18.07 dziekuje

Ostatnia edycja:
Do góry