reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka no ja za śpiworkiem nie jestem ale jak mi jakiś wpadnie w ręce w lumpie to moze i kupie i wypróbuje , a do Biga chce isc ale jescze nie wiem kiedy :sorry2: zła jestem bo własnie ostatnio było chyba 6 czerwca przecena ubranek dziecięcych a nie mogłam wtedy isc buuuuuuuu............ szkoda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojjjjj współczuje tak wcześno wstać jutro.......:confused: tak wiec leć i wypoczywaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBRANOC KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ilonko spiworek super rzecz :) dziecko sie nie wykopie nie trzeba myśleć i wstawać bez potrzeby
Roszpunka No myntak już mamy tylko kasę nam dać to już wiemy co z nią zrobić

Ja też się witam !!!!!!! :-)

Jaś jeszcze śpi a ja juz kurcze nie moge !!!!!! :-(
U mnie dziś gołąbki także trzeba sie zebrać niedługo i isc na zakupy !!!!!!!!!! Ale za oknem słoneczko świeci także aż chce sie wyjść :-)
Róża widzisz u mnie odwrotnie, dziecko śpi a ja nie mogę i juz buszuję po domu !!!!!!!!!! No ale mnie to obudziło to najmniejsze a teraz cisza - chyba śpi :sorry2:

Aniu zobaczymy co z tym śpiworkiem czy sie też sprawdzi jak pościel :-) Dobrze popytac o zdanie bo moje znajome nie miały śpiorka także mi nie powiedzą !!!!!!!

MIłego dnia słoneczka :-) :-) :-)

mmmm gołąbki:-) pycha - no to do roboty he he.

Ja dziś robię mielone z pieczarkami i surówka z młodej kapusty, ale mnie natchnęło:-):-)

Ja się zastanawiam czy nie odstawić bromergon - dała mi go bez żadnych badań, wcale nie pomaga, a chyba przytyłam:tak::tak:.
Przed pójściem do innego gina chcę zrobić sama badania:-) zaraz zajrzę do niezbędnika staraczki. Taki mam plan:-):happy2:

Witam się z... pracy ;-)

Mam parę zaległości do nadrobienia, więc postanowiłam wykorzystać to, że mój m też pojechał na jakieś "zadanie specjalne".

Tak od rana o jedzeniu gadacie, że aż się już głodna zrobiłam :-D

Aniu, piękny avatarek i świetna fotka maluszka :-):-):-)
Roza_, zrób sobie koniecznie prolaktynę, bo może ten bromek nie jest potrzebny, ale ja bym nie szła prywatnie, bo na to możesz dostać skierowanie od nowego gina, więc po co kasę tracić. Ja jak przyszłam do tego obecnego gina, to postawiłam sprawę jasno, powiedziałam mu, że mam 30 lat i problemy zdrowotne i jeśli zamierza zwlekać z moim leczeniem, albo powiedzieć mi "to proszę przyjść za rok", to lepiej niech mi to powie od razu, bo szkoda mi tracić czas ;-);-);-). Wczoraj wysłałam Ci 10 tabletek lutki, niestety więcej nie dałam rady.
Roszpunko, niech ci zajęcia szybko płyną, a jak przygotowania do egzaminu?
Katrino, to fajnie, że Alinka oswoiła się już z braciszkiem. Mój brat miał taki sam problem na początku, ale u niego dochodzenie do normy trwało niestety zdecydowanie dłużej!

Ja na razie w kwestiach wyprawkowych się nie wypowiadam, bo wczoraj troszkę poczytałam o bliźniętach i jestem przerażona :szok::szok::szok:

Miłego dzionka dziewczynki, odpoczywajcie jeśli możecie!!!

Roza ja tez jestem zdania takiego ze moze najpierw idz do nowego gina i moze on zleci badania, ale prolaktynę w sumie nie zaszkodzi zrobić wtedy pokazesz wynik i zdecyduje czy brać dalej bromka czy go odstawić po prostu !!!!!!!!!!!!Te mielone to są w środku z pieczarkami ?????????????? Jak robisz ????????????????

Kasiu no u Ciebie to podwójny wydatek ale i podwójne szczęscie !!!!!!!!!!! :-) :-) Ciekawa jestem jakiej płci bedą dzieciaczki :-)

Ojj Ilonko, ja też jestem ciekawa, ale nie ważne byle były zdrowe!!!

A tu tak na poprawę humorku:
KIBIC.jpg

Kasia Ilonka nie pójdę państwowo bo u nas w mieście same konowały do tego faceci:-) he he.
Macie rację, Chyba poczekam co mi nowy gin powie i jakie zleci badania żebym kasy niepotrzebnie nie wydawała. A co do prolaktyny to sama już nie wiem, ale żeby badanie zrobić to muszę nie brać teraz leku bo zafałszuje wynik.

No nic niech narazie będzie jak jest, 1/2 tabl bromka chyba nie zaszkodzi:-)

Ilonka kiedyś robiłam takie faszerowane jak np pyzy tymi pieczarkami, ale za dużo z tym roboty i kotlet wielki:-p, teraz po prostu podsmażam pieczarki z cebulką (obojętnie jak krojone) i dodaję do przyprawionego mięsa, mieszam. Lubie też dać natkę pietruszki dodatkowo. Pycha i łatwo he he. Formuje kotlety i smażę:-)

Kasia pewnie że starczy:-D:-D
aha i nie czytaj bo zajdziesz na zawał nam jeszcze - sama wiesz czym to grozi:-p, trzeba być dobrej myśli.

A ja robotna dziś jestem jak nigdy;-) zostało mi tylko podłogi umyć la la la

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu hihihi sie uśmiałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobre........... !!!!!!!! :-)
Roza no własnie poczekaj sobie do wizyty i bedziesz wiedziec co i jak.... bo teraz to szkoda kasy wydawać na badania !!!!!!
Ja lutkę wysle CI w poniedziełek :-)
Dzięki za przepis, następne mielone bedą z pieczarkami :-D

Do góry