reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Róża - fajnie że się odezwałaś nie podejrzewałam się o chlastanie odrazu ale wspominałaś o chęci ucieczki stąd :) a tego ci robić nie wolno cieszę się że już lepiej a do gina idziesz swojego czy jakiegoś nowego?
Piąteczko - superaśne te krechy :)

Co do tych spotkań to racja ale fajni byłoby kiedyś tak większą ekipą :) ja często bywam we Wrocławiu i Katowicach ktoś z okolic? :):):)

ja dziś w pracy:( a wszyscy świętują..... -musiałam się pożalić a co :) buzzzziole milego dzionka

reklama
Dziama idę do swojego prywatnie, zobaczę jak podejdzie do sprawy:-):-) w sumie nie mogę się doczekać ale też i boję się co mi powie:tak:

w pracy dziś???? o niee, współczuję:no:

Ja mam jeszcze jutro wolne:-):-)

Piąteczka a najlepsze że wszyscy mówią że lepiej wyglądam (bo ogólnie chuda jestem) ale co z tego jak ja się czuję źle z tą waga i "oponką":-)

roza ja całe życie słuchałam , ze chuda, ze same kości. a teraz słyszę- aleś się upasła! i bądź tu mądra

oj.............

teraz się zastanawiam co mi m na urodziny zmaluje- he he- chociaż raz co by nie zrobił to mnie nie przebije.

a do gina polecę jutro bo nie wytrzymam- no chyba, że sobie gdzies wybył na długi weekend

Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

Przepraszam,że wczoraj znikłam, ale m nawoływał juz do kąpieli, a później padłam...

piateczko no śliczne krechy masz :-):-):-) Także pędź jak najszybciej do tego lekarza :-):-):-)

sylwia, bo ja wczoraj nie zdążyłam złożyć ci życzeń i tak już spóźnionych :-:)-:)-( Ale teraz szybko sie poprawiam i wszystkiego najleopszego Cie życzę :-):-):-) Żeby maluszek rósł zdrowy z Twoim brzuszku i spokojnej ciąży i szybkiego porodu :-):-):-)

Roza no w końcu się zjawiłaś, bo już miałam list gońcy za Tobą wysyłać :tak: To czekamy na wieści od gina:-):-):-)

witaj sylwia K i gratuluję bliskiego porodu :-):-):-)

Katy no w moim przypadku lepiej jak pawik będzie, bo później mam spokój, a tak to mnie męczy cały dzień czasami...

A ja mam dziś i jutro wolne i jutro meczyk będę oglądac :-):-):-)

Rozia he he list gończy i psy tropiące:-):-);-), no oczywiście dam znać co i jak:-)

Jak tam mdłości??? dziś się obyło?

Mnie cały czas ćmi brzuch okresowo.... może w końcu sama przyjdzie, ale oby nie przed wizytą bo padnę:-)

Mój m czmychną na rybki, a ja sobie odpoczywam na bujawce w ogrodzie mmmmm super - uwielbiam tam przesiadywać. Tylko szkoda że nie mogę wziąć kompa z internetrm:wściekła/y:

reklama
witam wpadam na chwile puki sasiad w pracy hehe ja to mam z tym internetem ale do poniedzialku bliko.... ja jeszce 2 w1 codziennie mam akcje 2 h regularnych skurczy i parcie na tyleczek tylko nie wiem za kazdym razem mam po skurczu mam biegunke pierwszy raz mam cos takiego

gratulacje vilola katrina

piateczka widze cudne 2 krechy trzymam kciuki

witam nowa kolezanke na podobnym etapie co ja 4dni roznicy musze was troche ponadrabiac z czytaniem

pozdrowienia dla was wszystkich

Do góry