reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko Viola urodzila wczoraj o 14 20 i maly ma 55 cm 10 pt :-) MOJA DATA NASTEPNEJ @ ( oby nie he he ) 30 o6 2 razy w miesiacu he he dobre no nie ???

Piateczko bedzie dobrze kochana :tak::tak::tak: dawaj focie zdjecia.Ja nie widze twoich zdjec :-( tylko jakis napis :-(

Milego dnia dziewczynki :-):-):-)

reklama
losiczko właśnie nie wiem dlaczego. ja widzę zdjęcia w podglądzie wiadomości dopóki strony nie odświeżę a przecież wszystko robię tak jak do tej pory

hejka:-D:-D

o kurka, ale same super wieści!!!!!

Katrinka, Violka:-D:-D:-D GRATULACJE!!!!!!! kochane super:-D

Piąteczko:szok: oj kobieto, super!!! a tak sie bałaś że następna owu przejdzie koło nosa bez seksu:-p Gratuluję!!!:-D i spokojnie, teraz będzie dobrze - za co trzymam kciuki:-)

Dziama jestem:-):-) u mnie narazie bez zmian, ale humor wraca
(przeciesz nie pochlastam się przez cykle;-))

Ja wczoraj odebrałam wynik no i tak ja się spodziewałam czyli 0,6 w 22 dc..... no ale w środę jadę do gina:-):-)

Ilonka trzymam kciuki za męża:-):-) wiadomo już coś??? aha i nie choruj biedaku więcej:tak::tak::-)

Losiczko jak tych 650 chustek( oile dobrze pamiętam) zbliżasz się do końca??:-D

Sylwia witam:-) oo zbliżasz się do końca:tak: jak dla mnie to Pola się podoba:-)

Sylwia_d spóźnione ale szczere życzenia kochana:-), i oby już na następnej wizycie biło pięknie bijące serduszko!!!

Poczytam co tam jeszcze u was:-)

O i mam już nowy termometr:-)

Ostatnia edycja:
emotki nie wchodza , moze zdjecie da radę

test.JPG

reklama
Do góry