reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Olusia przygotowania pełną parą- z grubsza już wszystko mamy, szczegóły będziemy dopracowywać w późniejszym czasie ;-)
A Ty jak się czujesz?

Madziulek ale słodki Stasiu <3 :* :blink
My już prawie cali jesteśmy ubrani, mi została bielizna, a Puzlowi pas, muszka i poszetka ;-)

Buziaczki Dziewczyny :*

reklama
Trafi mnie..... :wściekła/y: dodawałam fotki, wcisnęłam coś i usunęło mi cały post.....
Jak mi nerwy przejdą to spróbuję jeszcze raz :laugh2:

Tak z grubsza to chyba wszystko :-p
Reszty zdjęć nie posiadam, bo albo nie mam w domu, albo mamy tylko zaklepane, a konkretnie wybierać będziemy w późniejszym czasie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Noo jaki ładny zbiór, też już macie większość, a kiecka już jest?? Mój to Misio więc ani niemodna kamizelka ani pas nie pasuje, więc będzie pasek albo szelki razem ze Stasiem :)

A tu Cię zdziwię, bo właśnie Miśkom też jak najbardziej pasują pasy ;-) tylko to trzeba mierzyć, bo jeśli chodzi o figurę to nie ma reguły co do mody męskiej :tak: ale jak mierzyliście i nie jest dobrze to lepiej czymś to zastąpić :-)
Tak, suknia już jest wybrana- końcem lutego/ początkiem marca jadę na pierwsze zebranie miary do salonu ;-)

Mnie sie koszmary snia w nocy, spac nie moge, jakas masakra... !! chyba juz mam treme przez cc i w ogole....
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

A my dzis po wizycie: Wiec ja po wizycie pojechalam do mamy na obiad, potem do sklepu na zakupy i nie dawno weszlam do domu...malutka jest ulozona glowa w dol a chlopczyk w miednicowo, malutka wazy ok 1725 a chlopczyk 1650.. serduszka ladnie bija...wstepna ustalona data ciecia jest na 2 razy bo nie wiadomo czy lekarz nie bedzie mial wolnego a wiec: na 21 albo 28 marca... no chyba ze sie bedzie cos dzialo to wiadomo ze wczesniej....szyjka 25mm wiec znow mi sie ciut skrocila, zamknieta...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
nastepna wizyta 27 lutego :tak:

reklama
Do góry