reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Madziulek właśnie tak patrzę i patrzę i jednak odpisałam Ci na ten post o którym wspominałaś :-D

Olusia o jej, co znowu się dzieje? Mam nadzieję, że już lepiej? Ty to się namęczysz :-( Ściskam :*

reklama
Paula a właśnie, że nie odp :p Post z 27.11 chyba coś koło tego, zanim Ci się lapki spaliły :p aż przejrzałam, żeby zobaczyc :D
W weekend jedziemy zamówić garnitur, po 15 buty dla D i mamy wszystko (oprocz alkoholu, bo po roczku część a resztę bierzemy i oddajemy po weselu, kwiaty, makijaż i fryzjer pod koniec kwietnia.) Do sukni mam juz wszystko wiec spokoj.
Pozdrawiamy :*
Olka Ty nasz dwupaku jak sie czujesz???
Katrina i jak z oswajaniem ze zostaniesz Babcia??

Madziulek to ja nie mam pojęcia o jaki post Ci chodzi :-p
My wczoraj ubraliśmy mojego Puzla prawie całego ;-) Jeszcze tylko musimy zaczekać na muszkę, pas i poszetkę i może iść do ołtarza :-)
Widzę, że u Was już też fajnie :tak:

Czesc Laseczki
Madziulek - dociera pomalutku to do mnie. Pewnie gdyby Magda tu byla, albo ja tam, to byloby mi latwiej to " widziec". 2 lutego corka ma wizyte to moze cos wuecej sie dowiem.

Paula mniejsza o tej post :p My w sobote byliśmy wybrać kolor garnituru, zmierzyli D i teraz czekamy :) Kolor czarny z przelamanym granatem. Zostana Mu buty i bielizna. w tym tyg jedziemy do Ksiedza dowiedziec sie co i jak :) Ja ubrana, Stas tez wiec z tym ma spokoj. niech juz minie roczek Malemu to pozniej poleci z górki :)
Kasiu i jak? wiesz juz cos??
Olka wszystko pisze w miare na bieżąco ale już najgorsze mamy, został alkohol ale to w maju, zamowic kwiaty pod koniec kwietnia, papierologia i umowic sie z fryzjerem i makijazystka :) Mogloby juz sie robic cieplo bo na dluzsze spacery nie ma mowy a siedzenie w domu mnie dobija :x
Pozdrawiamy :)
Zobacz załącznik 668174Pokażemy się, żeby nie było. Za 4 dni skończymy 10mies, nie mamy zabków, raczkujemy, gadamy mama, baba, dada, tata, wstajemy gdzie się tylko da, jemy co Mama da, pijemy soczki ze słomką. A rodzice zakochani <3

reklama
Madziulek - jesli o mnie chodzi, to wiem, ze dzidzia zdrowa, nerwusek wygrazahacy leksrzowi lapkami (za podgladanie), 14 tydzien. - corka czuje sie dobrze, a ti najwazniejsze. Kto to - jeszcze nie wiem.

Do góry