reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskafffka no ktoś musi pilnować te nasze cholery :-p:-)
Mati to jest prze gigant :tak: a Amelka jaka już duża (słodkie ma kucyczki) <3 :-)
Normalnie bym Ich oboje schrupała ;-)

reklama
eee Paula bezsensu.. schrupiesz raz i po ptokach...:evil::ninja2:
hihi dziękóweczka..tak poważnie:sorry2::rolleyes2:

ja dziś w pracy cały dzień, z dziećmi w domu Pan Mąż..jeszcze tylko jutro i.. wybywamy do znajomych żegnać wakacje:cool2:

czesc Laseczki

Ja ostatnio mam mało czasu - póki co jeszcze są wakacje, więc sama z dwójką siedzę, a właściwie to staram się nie siedzieć tylko cos z nimi robić i nie oszaleć. Zakupy do szkoły juz zakończone i uczę się jazdy autem, to taka moja odpowiedź na szantaż ze strony męża.
Poza tym wędrówek po lekarzach ciag dalszy, a raczej kontynuacja - czyli nie ma o czym pisać.

Witam i ja, mowilam ze wroce to wrocilam :D
Paula i jak nauki, chodzicie juz?? My poradnie zaliczylismy, 3 spotkania nauk tez, jeszcze ten weekend i spokoj. Obraczki odebralismy, sukienke dzisiaj wybralam - jaka jestem szczesliwa :D
Bashi jak Synus i macierzynstwo??
W niedziele Staś skonczy 5 mies :o kiedy to zleciało, masakra..
Buziolki Cioteczki :*
Zobacz załącznik 641710 Zobacz załącznik 641711 Zobacz załącznik 641712

Hejka, jestescie jeszcze? Super

Ja nawet nie mZośka chwili aby do was napisac..... Zośka z rak nie schodzi wszystko robie w locie ehhhh charakterek mi sie trafił

Bashi gratulacje:-) synus sliczny

Madziulek dla ciebie tez gratuluje:-D pociecha ma juz 4 mies

Madziulek jesteśmy zapisani na 26-27 września na nauki :blink:
Pochwal się sukienką! :-)
Obrączki fajne- takie klasyczne, zawsze będą modne :tak:
A Stasiu jaki już duży chłopak :szok: Kochany :*

Roza pewnie, że jesteśmy :-) Pojedyncze sztuki, bo pojedyncze, ale zawsze to coś ;-)
Buziaki dla Zosi i Mai :* :*

Czesc dziewczyny ;)
Madziulek~ macierzynstwo generalnie idzie mi coraz lepiej.. maly coraz ciezszy sie robi juz sil nie mam zeby go podniesc czasami. W czwartek bedzie mial 4tygodnie. W nocy budzi sie co 2-3h a czasem nawet 4h szok :O moja mama jest do pomocy ale musze przyznac ze juz mam jej dosc, teraz pamietam dlaczego sie wyprowadzilam z domu majac 15lat :/
Madziu ale twoj synus to przystajniak I juz taki duzy :D obraczki sliczne I sukienka rowniez. Juz sie nie moge doczekac zdj z twojego slubu z calym makijazem I fryzura :) bedziesz wygladac bajecznie...
A tu zdj mojego "malego" synusia

Załączniki

• 1409727956005.jpg
    1409727956005.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Madziulek bardzo ładna suknia :tak:

Bashi :szok: jaki On jest piękny! Szok, nie mogę się napatrzeć! :blink:
Przypomnij mi imię tego przystojniaka jak możesz, bo ciotka ma sklerozę :zawstydzona/y::sorry2:

Do góry