P
reklama
katrina115
Potrójna Mama
o proszę, następne zguby się znalazły!!!
Joanna, Sylwia - witajcie, piszcie szybciutko co tam u Was.
Joanna, Sylwia - witajcie, piszcie szybciutko co tam u Was.
P
Paula~
Gość
O jaaaaaaa, cóż za powroty :-) super! Oby takich jak najwięcej 
Dołączam się do prośby Katriny- piszcie co u Was ;-)

Dołączam się do prośby Katriny- piszcie co u Was ;-)
Witam..
U mnie ok..mąż ten sam dzieci też ;-)
Natalka kończy za parę dni 7 mies..sama siedzi..i jest złotym dzieckiem..wogole nie płacze tylko ciągle się śmieje..
kurde jak ten czas leci..
A że starszymi mam etap szkola.zostały mi porządki w szafach bo wszystko okazuje się za małe za krótkie. :-) jak to z dziećmi..
Wiec tyle pokrótce u mnie..
U mnie ok..mąż ten sam dzieci też ;-)
Natalka kończy za parę dni 7 mies..sama siedzi..i jest złotym dzieckiem..wogole nie płacze tylko ciągle się śmieje..
kurde jak ten czas leci..
A że starszymi mam etap szkola.zostały mi porządki w szafach bo wszystko okazuje się za małe za krótkie. :-) jak to z dziećmi..
Wiec tyle pokrótce u mnie..
P
Paula~
Gość
Jejku, już 7 miesięcy
Ja nie wiem kiedy ten czas tak ucieka....
Ucałuj dziewczynki :*
I zaglądaj do nas częściej, może nie ma takiego ruchu jak kiedyś, ale zawsze coś ;-)

Ucałuj dziewczynki :*
I zaglądaj do nas częściej, może nie ma takiego ruchu jak kiedyś, ale zawsze coś ;-)
Marysia77
Fanka BB :)
PAULA - piekna fura 
A my dzis swietujemy 2 latka naszej Myszki

A my dzis swietujemy 2 latka naszej Myszki

reklama
Bashi
Fanka BB :)
Witam...
Wszystkiego Najlepszego dla malej solenizantki
Ja nawet czasu nie mam zeby telefon sprawdzic...karmienie, przebieranie, usypianie I tak na okraglo. Przez pierwszy tydzien nie znalazlam czasu zeby telewizor wlaczyc, o ogladaniu czegokolowiek to juz nie wspomne. Niech ten moj szkrab rosnie szybko...
Wszystkiego Najlepszego dla malej solenizantki
Ja nawet czasu nie mam zeby telefon sprawdzic...karmienie, przebieranie, usypianie I tak na okraglo. Przez pierwszy tydzien nie znalazlam czasu zeby telewizor wlaczyc, o ogladaniu czegokolowiek to juz nie wspomne. Niech ten moj szkrab rosnie szybko...
Załączniki
Podziel się: