reklama
katrina115
Potrójna Mama
Madziulek - już 4 miechy skończone??? Przecież Ty dopiero urodziłaś... ale to zleciało.
Zaraz Bashi bedzie nam pisała, że synuś już skończył miesiąc, dwa.... cztery.
Zaraz Marysia sie rozpakuje...
Zaraz Bashi bedzie nam pisała, że synuś już skończył miesiąc, dwa.... cztery.
Zaraz Marysia sie rozpakuje...
P
Paula~
Gość
Oj tak, czas leci nieubłaganie 

truskafffka
Fanka BB :)
Witam po weekendzie 
jakie piekne wieści tutaj widzę
Bashi Wielkie GRATULACJE!!!!!
Synuś piękny
brawa dla dumnego i dzielnego taty 
Madziulek Twój Staś do schrupania też
pięknie rośnie księciunio 
Marysia jak tam po wizycie? usg było?
pozdrawiam cieplutko i kawę mrożoną zapodaję
jakie piekne wieści tutaj widzę
Bashi Wielkie GRATULACJE!!!!!
Synuś piękny
Madziulek Twój Staś do schrupania też
Marysia jak tam po wizycie? usg było?
pozdrawiam cieplutko i kawę mrożoną zapodaję
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Paula pytalam jak Nas umawialam i mowila ze terminu nie ma, jak bedzie inaczej to ja chyba udusze, bo jutro mamy isc i musze wziac Malego a wiem ze bedzie ryk, bo wymyslili sobie na godz 20.00 a to Stasia pora na kapiel i spanie.. Nauki zaczynamy 29 sierpnia : 6 spotkan (2 weekendy po max 2h) i tez bede musiala z Malym jezdzic, mam nadzieje ze sie zlituja i pozwola wczesniej skonczyc bo sobie tego nie wyobrazam.. Ogolnie takie nudy, ze idzie zasnac. Babka czyta nam to co wyswielta, jakbysmy sami nie mogli tego robic i smieje sie jak mysz do sera. Kazala sluz i temp mierzyc, a ze ja po porodzie nie mam jak tego zrobic to jestem zwolniona
Wiem ze 3 mies ma date waznosci zaswiadczenie zgoda ze swojej parafii jesli bierze sie slub w innym miejscu- tak jest u nas.
co do auta to zalatwione od poczatku bo jedziemy swoim
Pod koniec miesiaca jade odebrac obraczki
Katrina sama nie wiem gdzie ten czas zlecial, jeszcze troche i Maly bedzie sam siadal, a silny to On jest
Wiem ze 3 mies ma date waznosci zaswiadczenie zgoda ze swojej parafii jesli bierze sie slub w innym miejscu- tak jest u nas.
co do auta to zalatwione od poczatku bo jedziemy swoim
Pod koniec miesiaca jade odebrac obraczki
Katrina sama nie wiem gdzie ten czas zlecial, jeszcze troche i Maly bedzie sam siadal, a silny to On jest
Ostatnia edycja:
P
Paula~
Gość
Madziulek ciekawe jak to u nas będzie z poradnią… Nauki mamy w jeden week, a właściwie połowę piątku i prawie całą sobotę uff ;-)
Mam nadzieję, że pochwalisz się obrączkami
Buziaczki dla Stasia :*
Truskafffka mniam, jaka pyszna kawusia :-) Uwielbiam mrożoną <3
Mam nadzieję, że pochwalisz się obrączkami

Buziaczki dla Stasia :*
Truskafffka mniam, jaka pyszna kawusia :-) Uwielbiam mrożoną <3
truskafffka
dzień dobry 
co tam u was Drogie Panie ?
u mnie ostatnio misja "ciuchy"
czyli wielki przegląd ciuchów dzieci przed jesienią..bo przez lato tyłki rosną, a potem zonk! nie ma co na nich włożyć
ale już ogarnięte, wiem co mi odpadło, co trzeba kupić... jutro przed pracą skoczę na zakupy ..część 1sza
co tam u was Drogie Panie ?
u mnie ostatnio misja "ciuchy"
ale już ogarnięte, wiem co mi odpadło, co trzeba kupić... jutro przed pracą skoczę na zakupy ..część 1sza
katrina115
Potrójna Mama
Truskafcia - ja mam to za soba, bo robilismy pokoj Alince co wiazalo sie z przemeblowywaniem I przy okazji jak wyciagalam rzeczy z szaf to od razu robilam przeglad. 4 wory smieci juz wywalone, 3 z ciuchami czekaja na wywiezienie do Armaniego.
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Paula jak odbiorę to wstawię fotki 
Co do nauk to dwa weekendy po godzinie, jakby nie mogli zrobic w jeden..
Jakos wytrzymalismy ale puscila nas wczesniej, teraz za dwa tyg pojade sama po zaswiadczenie, bo Dawid musi zostac z Malym.
Wytrzymac te nauki i spokoj.
Co do nauk to dwa weekendy po godzinie, jakby nie mogli zrobic w jeden..
Jakos wytrzymalismy ale puscila nas wczesniej, teraz za dwa tyg pojade sama po zaswiadczenie, bo Dawid musi zostac z Malym.
Wytrzymac te nauki i spokoj.
reklama
Marysia77
Hej hellol - czas leci i tydzien mnie tu nie bylo az jestem zla ze przeoczylam porod Bashi - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!
Madziulek spoznione zyczonka dla czteromiesieczniaka :-)
Paula to mowisz ze macie juz bryke, a czym bedzieta jechac jesli mozna zapytac ? Ja przy m mam zboczenie na punkcie aut :-)
Truskaffka - dupa z tym USG, chyba nie doczekam sie przed porodem, mam tylko nadzieje ze z dzidziolkiem ok.
Madziulek spoznione zyczonka dla czteromiesieczniaka :-)
Paula to mowisz ze macie juz bryke, a czym bedzieta jechac jesli mozna zapytac ? Ja przy m mam zboczenie na punkcie aut :-)
Truskaffka - dupa z tym USG, chyba nie doczekam sie przed porodem, mam tylko nadzieje ze z dzidziolkiem ok.
Podziel się: