Madziulek tak, mamy już od tamtego roku salę, orkiestrę, fotografa i kamerzystę, a niedawno zaklepaliśmy termin w kościele. Po wakacjach wybieramy się na nauki, tylko czekamy na zapisy, bo jeszcze nie ma, a później kiedyś trzeba będzie zrobić jeszcze tą chorą poradnię...
Puzel ma też kupiony garniak na poprawiny
Co do sukni to byłam ostatnio oglądać i kilka udało mi się przymierzyć mimo iż nie byłam umówiona
Ogólnie byłam załamana, praktycznie nic mi się nie podobało.... Jedna jedyna bardzo wpadła mi w oko (wcześniej wyhaczyłam ją na stronie salonu, ale jest trochę droga, bo 2800zł, chociaż Puzel twierdzi, że nie aż tak źle... Ja w każdym razie czekam na jesień, tak Pani z salonu poleciła, bo wtedy wchodzi nowa kolekcja i suknie z 2014 mogą zejść nawet do -50%
Dzięki za link, ale ja na pewno nie będę zamawiała sukni przez neta, bo siedzę też na forum ślubnym i właśnie dziewczyna zakupiła w ten sposób suknię i została lekko mówiąc wydymana... Strona zagraniczna to fakt, ale miała same dobre opinie, zdjęcia zadowolonych lasek w sukniach już gotowych itd., był z nimi super kontakt telefoniczny, mailowy do momentu aż zapłaciła za suknię... Prawdopodobnie salon działał fair do jakiegoś czasu aż wyrobił sobie dobrą opinię itd. i pewnego pięknego dnia, pozbierali zamówień i się ulotnili... Także jestem trochę przewrażliwiona ;-) Ja jestem chuda i muszę mieć dobrze ściągniętą miarę, żeby nic nie odstawało nigdzie... Wszystkie suknie które mierzyłam były za duże, topiłam się w nich
Jakoś jeśli chodzi o suknię, wolę wszystko zobaczyć na żywo i dotknąć :-) Boję się, że jakby coś poszło nie tak jak powinno, to co ja później zrobię z moim szkieletem, nie jestem w stanie kupić pierwszej lepszej w salonie na poczekaniu :-(
Wiesz, że nie liczyłam tego zbytnio, ale sumka wyjdzie konkretna...
Robicie jednodniowe czy dwudniowe wesele? Duże?
Biapl
Bashi eeee teraz to już to będzie
Mąż będzie przy porodzie?