reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja już jestem :-)
Byliśmy na wakacjach także nie miałam kiedy zaglądać- wybaczcie :sorry2:
Co tam u Was słychać? Opowiadajcie! Spróbujmy wspólnymi siłami powrócić forum do życia :tak:

Witam
Paula - oj dzieje sie. Dzieciaki rosna, mielismy urodzinki. Za 2 dni koniec szkoly I wakacje. Ja "latam" po lekarzach, start zdycha ale znachorow unika. W sumie - zycie!!!

Katrina hihihi no to faktycznie samo życie ;-)
Wszystkiego co najlepsze dla Kubusia :* Spóźnione, ale szczere :blink: Imprezka udana?
A co Ty takie maratony po lekarzach robisz?

Bashi jak tam u Ciebie? :blink:

A ja nadal czekam I czekam na mojego malego ksiecia...na szczescie jest juz w prawidlowej pozycji, wszystkie wyniki sa bardzo dobre. Nic tylko czekac ;) juz bym go chciala miec przy sobie

Hejka
Bashi - juz niedlugo. Blisko coraz blizej.

Paula - no ja przy Mirenie musze kontrolnie robic badania, a malego jakis wirus dopadl I go rozlozylo. Ale dzis juz jest lepiej.

A co tam ksiezniczko u Ciebie? ?? Jak po urlopie? Udal sie? Jak maly kudlaty przyjaciej I co tam z Puzlem?

Bashi jeszcze troszkę i będzie po tej stronie mocny :-)
Imię już wybrane w 100%?

Katrina
a takie buty :blink:
Zdrówka dla Kubunia w takim razie, niech cholerstwo odpuszcza w tempie ekspresowym!
Dziękuję, u mnie jakoś leci, po wakacjach super, wróciłabym tam chętnie choćby dziś ;-)
Kudłacz coraz grzeczniejszy, choć jak teraz był u rodziców w trakcie naszych wakacji to dawali mu do jedzenia wszystko oprócz jego Royali i teraz nie chce żreć suchego pokarmu :huh: Nie wiem co będziemy z nim robić, jak tylko wrócimy do domu albo wróci do suchego, albo będzie głodował :-p Nie mam zamiaru mu gotować, bo jego główną dietą powinien być Royal, tam ma wszystko czego potrzebuje... Ale wiesz jak to rodzice, malutki piesek chciał to nie mieli sumienia odmówić :laugh2:
Z Puzelm OK., choć miałam małą przeprawę, bo zaczął przesadzać z graniem na kompie, na chwilę awantura pomogła, zobaczymy jak będzie teraz jak wrócimy do domu…

reklama
Paula - no a ja się ostatnio źle czułam i postanowiłam toto sprawdzić. Porobiłam badania i już mam dobrany antybiotyk, który działa, bo już się dobrze czuję. Jeszcze teraz w lipcu bede miała USG brzucha i wtedy bedzie do konca wiadomo co i jak.

Do góry