reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskaffcia brzuszek nie diety bardzodzo przestrzegam... tak:-) i czas dzis juz lepiej nie bylo jeszcze noszenia na rekach:-D hihi. A suwaczka mam a jak... tylko gw kiźwa wstawic nie umiem ehhh
Fajny prezent- ten do porozumiewania sie bez slow he he:-p

Liluu nie zazdroszcze myszy. Mam nadzieje ze sie raz dwa rozprawia z nimi:-)

Paula ale ja nie moge wejsc na twoj wykres...tylko na Liluu

reklama
Truskafcia - ja z okazji Walentynek dla męża zamówiłam bieliznę damską (zeby nie bylo - moj rozmiar). Ale na wszelki wypadek gdyby nie zdazyla dojsc na czas - to na miejscu tez sobie cos kupilam, ale nie takie sexi. Jeszcze tylko jakies winko.... I nie bedziemy spac do rana. Jak od tygodnia....

Katrina widze że teraz wy przejęliście pałeczkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D my teraz nad sypiamy te kilka miesięcy:-D:-D:-D jak to P mówi regenerujemy siły :-p:-p:-p:-p:-pa na walentynki nie mam nic :( zobaczę pewnie w piątek coś wymyślę na szybko

Liluu - na to wygląda, ale "pałeczki" łatwo nie oddam, w końcu to nie sztafeta, żeby tak się zmieniać.... nie mam nic przeciwko temu, żeby juz tak zostało.:-):-):tak::tak:

LiLuu świat nam się przewraca do góry nogami ;-)

Truskafffka hahaha będziesz tylko odwracała poduszkę na odpowiednią stronę- dobre podchody! :-D
Tutaj masz bardzo fajny przepis na kopytka Kopytka - Przepis:tak: Ja mam przepis od mamy, ale jest baaaardzo podobny, właściwie taki sam tylko ilość składników inna, ale też na inną porcję ;-) Chociaż powiem Ci, że raz kupiłam kopytka w Kauflandzie i były pyyyycha jak swojskie :blink:

Aschlee ani się obejrzymy, a będziemy miały piękne lato- oby! :-)

Roza kurcze to nie wiem czemu, bo mam Cię w przyjaciółkach... A spróbuj teraz ;-)

Katrina uuuu to macie gorące plany :cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry