reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LiLuu tak mnie to tylko zainteresowało :-p
Parówki to jedno z moich ulubionych dań :cool2: Ja miałam na obiad lasagne, ale jutro idę lekko w Twoje ślady i Truskafffki i będą kopytka ze skwareczkami i jajkiem sadzonym- Puzel sobie zażyczył :-)

Truskafffka nie mam żadnej konkretnej na oku, ale chciałabym jakąś z odkrytymi plecami i raczej coś w rybkę, ogólnie jakąś dopasowaną :blink: Zobaczymy czy mi się wizja nie zmieni jak zacznę mierzyć ;-)
Kiedyś pożyczyliśmy taki odkurzacz parowy od ciotki- super sprawa! Nawet się zastanawiam czy by sobie nie zakupić...

Sylwia pewnie Cię to nie pocieszy, ale ja szukam ponad 4 miesiące :huh: tzn. na początku podchodziłam do tego z przymrużeniem oka, ale jednak CV wysyłałam i nic...
Nie zazdroszczę sytuacji :no: Będę trzymała kciuki abyś szybko coś znalazła- mam nadzieję, że pomogą :tak:

reklama
Witam w nowym dniu ;-)
U mnie dziś pogoda jeszcze gorsza niż wczoraj... ciemno jak w d***e, pada i zrobiło się zimno jakby miał padać śnieg- czyżby? :baffled:

A co tu taki spokój? Chyba się pogniewamy Babulce! :wściekła/y:

Miłego Dzionka :*
Mam nadzieję, że pogoda Was rozpieszcza choć ciutkę bardziej niż mnie ;-)

edit.:

Wykrakałam... sypie śnieg :-p i to jakie grube płaty lecą :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki:-)

Paula nie rob mi smaka na kopytka ze skwarkami..... buuu bo nie moge jeszcze, po dupsku zaraz dam:-D

Sylwia tule kochana... mam nadzieje ze szybko uda sie tobe znaleźc zatrudniemie:tak:

Ja sie nie odzywalam bo mialysmy kryzys z Zosia ehhh, nic tylko roczki, zero spania doszlo do tego ze wczoraj dalam jej smoczka. Nie jeste, za tym rozwiazaniem ciagle bje sie z myslami dawac czy nie ale jak mam caly dzien ja nosic.... wczoraj jeszcze mialysmy szczepienie bylam wykonczona.

Z Maja tez pohechalismy prywtne do kardiologa i jednak mamy byc pod opieka poradni co pol roku bo zastawki sie niedomykaja i stad szmery podczas infekcji:no: mamy nie panikowac i prowadzic nadal taki styl zycia jak do tej pory, jak wejdzie w okres dojzewania to sie unormuje.. ehhhh

Poczytam co u was.... szkoda ze enpr juz nie ma? Gdzie sie przenioslyscie?

Roza przepraszam :sorry2: Aleeee jak już będziesz mogła to zapraszam! :-)
Oj widzę, że Zosia pokazuje charakterek ;-) Proszę Ją ucałować :*
O kurcze, ale dobrze że są dobre rokowania odnośnie serduszka pierworodnej :tak: Będzie dobrze!
Przeniosłyśmy się na www.ovufriend.pl - mam nadzieję, że czym prędzej do nas dołączysz :tak: W razie pytań- pisz śmiało, bo tam sprawa jest trochę bardziej skomplikowana niż na enpr :-p A przynajmniej do momentu aż się przestawisz i przyzwyczaisz ;-)

witam dziewczynki

Roza zdrówka dla Mai a Zosia na pewno się poprawi :)

Sylwia współczuje :( nie ma nic gorszego niż brak pracy ale wierze że nie długo coś znajdziesz :*

a ja nie mogę dojść do siebie po nocy mało co spałam bo nam myszy na strychu wariowały :no::angry: całą noc normalnie myślałam że nam w końcu sufit przegryzą france ,zobaczymy bo dzwoniłam do landlorta i mówił ze cos pomyśli bo byli z P kilka dni te]mui nic nie znaleźli ale tej nocy aż piszczały więc już nie ma niewiadomej

Lilusia urzęduje koło mnie zjada kinder czekolade i robi do tego słodkie minki :-D czaruje małpka moja

a no i tradycyjnie zaraz będzie padać deszcz :-(

Paula dawaj tu śnieg

miłego dnia wszystkim

ps dziś ambitne plany na obiad gołąbki w kapuście włoskiej:tak:

Ostatnia edycja:
LiLuu a to france gryzoniowate :szok:
Buziaczek w czekoladowy pysiaczek dla Lily :* :-)
Kochana już podsyłam wiaderko ;-), choć teraz to już śnieg z deszczem bleeee :baffled:

ech Paula ta pogoda w tym roku jest jakaś inna ;-) u nas powodzie i wiatry u was brak sniegu to przecież nie normalne

Witam i ja :)

u mnie też śnieg:baffled: grube płaty że heeeej:baffled:
a ja już sobie kurteczkę wiosenną zdążyłam kupić:-D i baleriny :-D

D kupiłam poduchę na walentynki.. z jednej strony różową z napisem "dzisiaj TAK kochanie" z drugiej strony czarną "dzisiaj NIE kochanie" będziemy się porozumiewać bez słów:-D:-D:-D

Liluu grunt że mała chce jeść :) a jak waszego podzióbie to też dobrze, przyzwyczaja się:tak:
mówisz że masz lewych lokatorów..:ninja2:
Sylwia przykro mi, ale niestety jak Paula pisze...taka cholerna rzeczywistość.. trzymam mocno kciuki żeby szybko udało się coś znaleźć. A mąż mógłby czegoś dodatkowego poszukać?
Paula jak się kopytka robi, bo wstyd przyznać ale w życiu nie robiłam :-p
parowy odkurzacz super sprawa, ja mam to szczęście że mama sobie kupiła hihi to pożyczamy :p
plan na suknie super, zresztą w każdej będziesz cudnie wyglądać:-)
Roza ujć.. czyżby brzuszek małą męczył? ja miałam odwrotnie, wciskałam młodej smoka, a ona nim pluła:-D ale ja z tych co wolą smoka podać niż mieć malucha wiecznie u cyca uwieszonego :) potem przy oduczaniu może będę pluć sobie w brodę:-D
swoją drogą Matiko był smokowy bardzo, a odsmoczkowanie poszło nam bardzo łatwo :)
trzymam kciuki żeby z serduchem Majki wszystko hulało jak trzeba :)
suwaczek Zosi zrób :)

reklama
Do góry