reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hiehie pierwsza :-p:-)

dzień doberek ;)

Liluu to super, mam nadzieję że Melce też się spodoba:-)przekonamy się dopiero na święta, bo krzesełko będzie czekało pod choinką :)
Ewirut dobrze że mały ma smoka :) a jak wyspany...to chłopak się szybko regeneruje, choć wiem że mama by chciała więcej hihi
pocieszę cię że moja kumpela się cieszyła jak jej synek spał 15minut! bo nieraz po 5-10 wstawał wyspany. A teraz ma pół roczku i z drzemkami nieco lepiej, nawet ok godzinkę śpi

Witam dziewczyny!

Pisze do was żeby sie wam pochwalic , ze moj kochany synuś spal dzis trzy godziny , az sprawdzalam po godzinie czy aby napewno oddycha :szok:
Aż teraz sie boje o ktorej pojdzie sapc po takiej drzemce?

Życze milutkiego wieczorku:-)

Ewirut super:-) Gratuluję :-)

A w ogóle to dobry wieczór :-)

My już w domu, ale padnieta jestem, także do jutra :-)

Miłego wieczoru :-)

Ewirut super wiesci :tak: Oby tak dalej

dziewczynki ja sie zegnam na jakis czas jutro rano pierwszy dzien pracy a potem bedzie juz tylko Lilusia no i P i sex :-D Mam nadzieje ze nie dlugo wpadne tutaj z plusikiem :tak:

Zycze milego tygodnia

Witam :) wkoncu okrutne 3 dni w pracy sie skonczyly... bylam nie przytomna. Dzisiaj czekam na telefon od GP zeby przyspieszyli moja pierwsza wizyte. Planowo mialam miec w przyszla srode ale moj m zagadal do znajomej w szpitalu I sie zgodzila przyspieszyc :D

reklama
Dzień dobry :-)

U mnie dziś pogoda do d...:-(
Liluu spokojnego powrotu do pracy i mam nadzieję, ze jednak będziesz zaglądać choć raz dziennie ;-)

Miłego dnia :-)

Do góry