reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja to się boje do ikea jeżdzic :-D bo zawsze przytargam pół sklepu:sorry2:

aaa Rozia jednak deserek był :-D

reklama
Rozia no mnie w pewnym sensie też :tak: z tym, że ja baaaardzo rzadko chodzę na zakupy, bo po prostu nie lubię :baffled: więc jak już gdzieś się wybieram to siłą rzeczy wydaję dużo, bo muszę zrobić zapasy kosmetyków, a też jak jakiś ciuch już wpadnie mi w oko to muszę brać od razu ;-) Na szczęście, jak już mówiłam rzadko to robię :-p

dziewczyny jak czytam jak wasze dzieci spiaw dzien to wam zazdroszcze:baffled: Mój nawet tydzien po szpitalu tak nie spal...
A dzis uslyszalam tekst dnia to on ci tak nie spi i w ogóle, a taki paczus z niego i duży juz... przeciez dzieci jak nie spia to nie rosna!!!nie wiedzialam co mam odpowiedziec....
U nas pogoda dzis fajna nie wieje juz takjak wczoraj, bylismy z bartusiem na spacerku... a wczoraj godzinke siedzial w oknie i dziwił co to pada i jak drzewka mocno sie ruszaja..:-) On juz jest taki słodki tyle rzeczy go interesuje...
A i zapomnialabym sie pochwalic bartus od wczoraj zjada juz marcheweczke smakuje mu bo jak dlugo nie daje kolejnej lyzeczki to krzyczy i otwiera bzke zeby mu dac... ach takie male a takie rozumne:-):-):-):-D;-) jutro bede testowac jabluszko :)
cieplutkiego i milego wekendu:-D

Paula - ja mam tak samo moze nie ze nie lubie tylko nic mi sie nie podoba wszystko teraz takie workowate ... a kosmetyki to do domku przywoza mi z avonu

Ostatnia edycja:
hejka

my się pobyczyliśmy, potem spięliśmy pośladki i ogarnęliśmy chatę, a potem znów się byczyliśmy :p
i ciasteczka robiłam :-) takie specjalne dla bratowej-jest na diecie eliminacyjnej i nie może glutenu, jajek..matkoo ile ja się naszukałam przepisu odpowiedniego i w końcu znalazłam. Ciacha mają trzy składniki - masa marcepanowa, skrobia i migdały. Proste wykonanie, a ciacha pycha, nie sądziłam że z trzech składników tyle smaku można wydobyć :) i planuję dorobić tych ciastek również dla reszty rodzinki :)

jutro jedziemy do mojego brata...i po weekendzie:baffled:

Liluu daliście małej już krzesełko uczydełko?
Rozia udanej zabawy ;)
Paula jak zakupy?
Ewirut hihi apetyt jak na prawdziwego mężczyznę przystało :)
Mój Matik tak miał, nie nadążałam nieraz z nabieraniem łyżeczki hehe
Melka je dość ładnie, ale spokojniej:-D
pytałam kiedyś czy Bartuś ma smoka? różnie z tym spaniem jest...
a jak nocki?
na pocieszenie dodam, że zazwyczaj nawet te największe nieśpioszki z czasem mają choć jedną normalną drzemkę

pozdrawiam ;)

tak Truskafciu już żeśmy jej dali radochy ma co nie miara :tak: jutro postaram się zdjecia na fb wrzucić

reklama
truskaffka - no tak ma smoka czasem to jedyny uciszacz ale nie zawsze pomaga wiesz jak to dzieci:-);-) zjada ładnie:) a co do nocy to ok jak zasnie o 20 to spi do 1-2 i potem jesc i budzi sie juz co 3 godz z zegarkiem w rku ale za to spimy do 9 rano ale w dzien nie moze byc juz tak pieknie od 20 -40 min po dwa trzy razy to jest szok na takie malenstwo ale jakpatrze na niego po 20 min spania to jest jak nowo narodzony :baffled::baffled::baffled::baffled: widocznie to muwystarcza;-)

Do góry