reklama
biapl
Fanka BB :)
Nie chce narzekac na Niemcow,ale z ich koryta nie jem,gdyz pracuje,a nie zbijam baki,tak jak wielu naszych kochanych rodakow tutaj niestety...pracuje i tym samym place podatek na tych,ktorzy siedza w domu i w.......... chipsy i piwo przed tv...
biapl
Sorki Kochane,ze mnie tak ponioslo
P
Paula~
Gość
Biapl po to tutaj m.in. jesteśmy, żeby wysłuchać jak któraś chce się wygadać
To ja też zapytam jeszcze raz- jesteś instrumentariuszką? Czyli tą która podaje narzędzia przy operacji?
To ja też zapytam jeszcze raz- jesteś instrumentariuszką? Czyli tą która podaje narzędzia przy operacji?
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Biapl mam dokładnie tak samo jak ty nigdy nie wzięłam nawet grosza od rządu tutejszego i wszyscy się dziwią no bo jak to należy się wam co to znaczy że nam się należy??
tysiące polaków siedzi tu na zasiłkach i płaszczy dupę przed tv tak jak napisałaś i co ? co dalej z ich życie?? czy zastanawiali się kiedyś co będzie za kilka lat? już zdarzają sie sytuacje odbierania dzieci takim delikwentom skoro im nie zależy no to proszę bardzo ja nie jestem za socjalem ,nigdy nie byłam a co przyniesie jutro nie wiem . ale to nie mój sposób na życie
tysiące polaków siedzi tu na zasiłkach i płaszczy dupę przed tv tak jak napisałaś i co ? co dalej z ich życie?? czy zastanawiali się kiedyś co będzie za kilka lat? już zdarzają sie sytuacje odbierania dzieci takim delikwentom skoro im nie zależy no to proszę bardzo ja nie jestem za socjalem ,nigdy nie byłam a co przyniesie jutro nie wiem . ale to nie mój sposób na życie
biapl
LiLuu dobrze godoszpolejciePaula,tak jestem pielegniarka z dyplomem,ale pracuje jako instrumentariuszkaczyli ta,co podaje instrumenty,albo asystujepracowlam kiedys po skonczeniu podyplomowki tutaj tez na oddziale,ale ze wzgledu na Malego i prace na 3-4 rozne zmiany,zrezygnowalam z tego...Rozia nie moze miec Kian podwojnego,no Tata ma niemieckie,a oni sie kiedys musieli zrzec polskiego w 1989 roku,na rzecz niemieckiego:'(...moj M mial wtefy 3 latka...oni pochodza ze Slaska...wiec pewnie wiesz jak to jest...truskafffciu oj ja mysle,ze to jeszcze duzo wody uplynie...potrzebujemy wieksze mieszkanie,no tylko 2 pokoiki mamy,z jednym Dzieciatkiem juz ciasno,a vo mowic z dwoma...ale kiedys w przyszlosci na pewno,no chcemy zeby mial rodzentwoDzieki za wysluchanie:*Lece po Kianka do zlobkaznow nic nie zrobilam...buuu...oprocz zakupow malych...a pamlety oczywiscie wykupione:'(
biapl
pampersy
reklama
biapl
No wlasnie,tak jak LiLuu pisze niestety:'(dla mnie to niewazne,w serduszku i z krwi jest moim malym kochanym Polaczkiem
Podziel się: