reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

chyba pojade na zakupy musze pare rzeczy do sklepu oddać bo kupiłam spinki do włosów i niestety moje włoasy są za grube do nich nawet doiąć ich nie mogę :sorry2:
a humor mam do bani to chociaż miedzy ludzi wyjdę

reklama
LiLuu idź opierdziel jakąś babę przy kasie, to naprawdę pomaga :tak:

Wraca żona do domu i widzi kartkę na drzwiach:
- Sprzedam żonę za 360 zł.
Mówi do męża:
- Czyś Ty zwariował, mnie sprzedasz i to za 360 zł, skąd to wziąłeś?
- Wiesz, 80 kilo wagi razy 2 zł, kilo żywca plus 200 zł obrączka.
Na drugi dzień mąż wraca i widzi kartkę:
- Sprzedam męża za 1,10 zł.
Mąż zdenerwowany mówi:
- Ja wszystko rozumiem ale za 1,10? Skąd to wzięłaś?
- 2 jajka po 0,30 zł i rurka bez kremu po 0,50 zł :-D:-D:-D

Bashi- najlepszego:-)

Lilu- wiem ze ciezko odpuscic i nie myslec..ale sama wiem po sobie ze to dziala..ja po poronieniu w grudniu stwierdzilam ze odpuszczam.nie chce wiecej dzieci.odpuscilam i niespodzianka. ;-);-)

Rozia- Bianka przeslodka:-)
u mnie standart- dzien leniwca:p:p
m dzis wybyl wiec
obiadu nie robie. :-) odsmarze pierogi z kapusta i grzybami i nam starczy ...bedzie wiecej czasu na lezenie;-);-)

My już po obiadku :-) trzeba się ogarnąć i na spacer chyba ruszyć... Chociaż tak mi się nie chce... Spać mi się chce po jedzeniu...

Rozia nam zawsze po jedzeniu chce się spać :huh: jakoś dziwnie to wszystko jest skonstruowane :-p
A ja czekam na Puzelka z obiadem, puki co ziemniaki się gotują ;-)

Joasiu to odsypiaj za dnia :tak: w miarę możliwości :blink:

reklama
musze po starsza corcie jechac do szkoly..jedzonko i lezenie :p

dzwonilam o moja posciel do lozeczka .twierdza ze wyslali i powinna byc u mnie..albo sciemniaja albo kurier zabladzil:p:p
a ja chcialam poprzymierzac i sie nacieszyc:-:)-(

Do góry