reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

image.jpgsorki za nowy post ale to z telefonu wysyłałam
któraś chętna ?? podziele się

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Liluu zaszalałaś :-) A widzę,że tam paczuś już jeden zniknął ;-)Nie doczekałam się przeprosin ani nawet tematu nie poruszył, to co będę przed szereg wyskakiwać :-) Skoro to go nie interesuje, to nie... Niby normalnie rozmawiamy, ale wiesz ja się ani nie przytulam ani nic, a ze mnie pieszczoch w sumie jest, więc wie,że coś jest nie tak...

Liluu- a do mnie wlasnie dzis dotarlo ze to juz niedlugo..:-) kurde moze wstawie juz do sypialni i bede patrzec:p narazie czekam na m zeby zobaczyl:-):-)
a ty zes jednego paczulka juz zjadla.:-).czekaj biore kawe i lece ci pomoc..:p:p

Hej to znowu my na chwile nawet znalazłam 5 min aby do was na pisac .... nie bede pisac o Bartusiu bo nic sie nie zmienilo , ale za to pogoda mnie doprowadza do szału juz nie moge doczekac sie sniegu bynajmniej nie bedzie tak ponuro:-)

reklama
Ale fajnie że jest tyle do poczytania:-) tylko szkoda że teraz z moją pamięcią na bakier:sorry2:

Joasia pościel śliczna:-) kurka t pełną parą przygotowana jesteś, a ja mam poczucie że nie do końca ehhh

Liluu szkoda że plamienie już jest,ale spokojnie:tak: uda się:-)
Fakt w tych marketach to nie patrzą jeden na drugiego tylko byle do przodu:wściekła/y:

Paula
jak Maja ma infekcję, takie stany podgorączkowe to zaczęły się ujawniać jej szmery nad sercem. W maju miałyśmy skierowanie do poradni, ale jeszcze robiłam wyniki i były dobre, po infekcji szmeru nie było więc nie pojechałam z nią. A wczoraj też było słychać i jednak lekarz dla świętego spokoju kazał nam jechać. Mam nadzieję że to tylko tzw niewinne szmery czy jakoś tam

A ty jak lubisz czytać to polecam Ci trylogię "Milenium" Lasrsona - kryminał ale zajebisty:-) łyknęłam normalnie :-D

Rozia
ale wiek chrześniaka, ja nie pomogę bo sama nie wiem, nie jestem dobra w kupowaniu prezentów.... zawsze mam problem.

Madziulek hej:-)

Dziewczyny co wziąć ze sobą do szpitala??? po tylu latach ta sama już nie wiem:zawstydzona/y:

Jutro mam wizytę z usg i najbardziej ciekawa jestem ile mała waży:-)

Do góry