reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No w takiej sytuacji to ja chyba też ...

Liluu na gwiazdke to jej może pchacza kupimy... Albo ja kupię, bo m chce jej duuużego miśka kupić, bo on o takim marzył jak był mały, a nigdy nie dostał :-)

jak to moj m mowi..za dobra jestem i sa tego efekty..zreszta oni moze pare razy sie zapytali czy moga go przywiezc..najczesciej to jest tak ze poprostu go podrzucaja niby na chwile bo chcial sie z Oliwka pobawic..
zreszta jak nie siedzi u mnie to u reszty rodziny..i tak troche to szkoda mi dziecka bo tak naprawde nie ma normalnej rodziny..zreszta jak bym wam napisala co i jak to az dziwne ze takie laski istnieja :-(

joasiu to jesli mały chce sie z Twoją córą pobawic, to powiedz,żby w takim razie ja zabrali do siebie,żebyś Ty mogła odpocząć, a nie jeszcze dokladają Ci opracy... normalnie brak wyobraźni... Ale chyba masz normalne relacje z bratem i może z nim pogadaj??

Liluu no raczej trzeba uważać z tymi kolorami ;-)

Asia przykra sprawa z małym :( no i właśnie, z bratem mogłabyś od serca pogadać? Jeśli szanowna mamusia takie ma podejście -byleby podrzucić młodego...- to rozumiem że żal dzieciaka :( no ale jakby nie patrzeć...u was niebawem maluszek się pojawi i co wtedy?
Tulę..

Fajne te pchacze, też się zastanawiałam ale ostatecznie stanęło na krzesełku uczydełku :) myślę że się naszej Amelce spodoba :) no i bongosy też dostanie :)

Rozia miśka dużego polecam, młoda ma i cudnie go atakuje:-D łazi po nim, liże, zjada, tuli...:-) a Bianka książeczek nie zjada? bo moja pannica strasznie obgryza książki:eek: i jaką macie szczoteczkę? my na razie używamy takiej na palec zakładanej, ale też się zastanawiam nad kupnem konkretnej, tylko nie pamiętam jaką...

Lilu- w styczniu 4lata
Truskaffka- powiem ci ze temat ciezki do ogarniecia..

a moje dzieci na mikolaja chca slodycze..bo Mikolaj ma sie na gwiazdke przygotowac finansowo bo podobno lista ma byc dluga :p:p

reklama
Do góry