reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ale naskrobałyście :szok: Świetnie- LUBIĘ TO! :cool2:

Truskafffka to masz już konkretnego gryzonia w domu :-)

Roza pisałaś coś o kardiologu na enpr... Co się dzieje Mai? Mam nadzieję, że nic poważnego... Bo albo nie pisałaś, albo ja ślepa jestem :sorry2:

Rozia elegancko :tak: Ekstra sprawa uczyć dziecko takiego przyzwyczajenia od najmłodszych lat, a nawet miesięcy :blink:
Ja niestety nie pomogę w sprawie siostrzeńca, bo zawsze, ale to zawsze mam ogromny problem z prezentami :sorry2:

Ada współczuję chorego chłopa :-p
A te paczki to te słodycze, którymi tata handluje? Bo coś mi świta, ale nie wiem czy dobrze kojarzę :-)

LiLuu nie dziwię się, że się wku**iłaś :huh: Jak ja nienawidzę jak ludzie mają w dupie to, że musisz się spakować itd. i pchają bezmyślnie dupy do kasy jakby ją mieli za chwilę zamknąć... a Te baby z kas nie lepsze (oczywiście są wyjątki), ale niektóre to nie patrzą, że człowiek ma jeszcze swoje zakupy w tym boksie do którego zrzucają z kasy, tylko pcha już te nowe zakupy kolejnej osoby :oo2: Totalne bezmózgi, byle szybko... :dry:
Gościu z TAXI mistrz :-D
A czy Ty chcesz jeszcze na mnie się wkurzyć za bicie dupki za papierosy? :confused: nu nu!! :wściekła/y:

Bashi widzę, że miły wieczór się szykuje :blink:

Joasiu to mnie teraz rozwaliłaś z tym, że mama Twojego bratanka nie robi nic jak Mały jest u Ciebie :huh::oo2: OK, od czasu do czasu mogli by Go „podrzucić” ale nie praktycznie codziennie... Rozumiem jeszcze gdyby miała jakieś ważne rzeczy do roboty, ale w takiej sytuacji? Szok :szok:

Miłej nocki dla Wszystkich :* to tak w razie gdyby nie udało mi się już tutaj zajrzeć dziś ;-)

Paula ? O co ci chodzi ? Bo ja sie juz pogubilam :)

rozia ten jest calkiem podobny do tego co ja chce kupic ;)

dobranoc wszystkim

Joasia u nas też mikołaj na 6 grudnia skromniejszy, głównie z łakociami :p + oczywiście w przedszkolu jest mikołaj :)
a na gwiazdkę mikołaj rozdaje prezenty konkretnie :p
Rozia dzięki wielkie :) rozejrzę się za szczoteczką, ale młoda się ucieszy że ma własną do gryzienia hihi
a swoją drogą jesteś dla mnie nadzieją-a właściwie Bianka, że moja młoda kiedyś przestanie książki jeść... :-p Ona gryzie konkretnie:eek: ale lubi też słuchać bajek, tylko książki trzeba daleko od niej trzymać, albo do buzi smoka dać haha
o takie krzesełko chodzi Krzesełko Uczydełko Fisher Price używane j.polski (3761779461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :)
zaraz lecę lukać na czytającą Biankę :-)
Paula ojjj taaaak i spryciula jak sobie łapy gryzie to delikatnie, a jak komuś ...to tak konkretnie:-D
najlepsza jest babcia, która daje jej palucha do gryzienia żeby Melka pokazała ile ma ząbków...i Melka pokazuje, a babcia się żali że ślady na paluchu zostawia:-D

Truskaffka już wyszperałam o jakie krzesełko chodzi :-) Bianka też lubi słuchac jak się jej czyta... Zawsze sie uśmiecha i zerka na mnie jak jej czytam :-) Rozkoszna jest :-) A szczoteczkę w rossmanie kupiłam

reklama
Dzien dobry - dzis BARBORKA :)
barborka.gif

BASHI .....STO LAT !!!!

Do góry