reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Asiu ja dzisiaj tez okna pomylam bo pozniej jak mama moja przyjedzie to prawdopodobnie bede miala niesamowitego lenia ;)

reklama
pogrzało Was z tymi oknami... :eek:

Dziewczyny szukam pomysłu dla mojego prawie 11-letniego siostrzeńca na mikolaja. jakąś drobnostkę, bo nie moge mu w tym roku paczki ze slodyczami zrobić :-( Help

a dlaczego nie możesz?
hmmmm może jakieś autko typu resorak
może ma lego to coś taniego mu dokupić do tego nie wiem czapkę ? takie jak ilonka robi?

z resoraków to on już wyrósł, lego ma pełno, a te zestawy których nie ma, to majatek kosztują...

nie mogę, bo był wczoraj u lekarza i musi trochę schudnąć i ma zakaz słodyczy :-( Że też musieli przed mikołajem iśc z nim do tego lekarza :cool:

to mu coś do ubrania kup bo nie mam pojęcia co dla 11 latka kupić:confused:

albo bransoletke taką żyłkową tutaj jest to dość popularne

Nie wiedziałam,żeby coś takiego u niego na tapecie było... Ani koledzy nie noszą ani nic, więc wolę nie ryzykować, bo mi powie,ze nie jest babą ;-)

reklama
Do góry