reklama
AdaW
wiedźma :p
Paczki...... hmmm takie ze słodyczy na mikołaja 200 szt. robię już 18 lat więc staż mam ładny;-)
Cieszyłam się że będę mieć trochę spokoju a tu masakra.... mój m zaraził się od Julki ospą i dziś go obsypało tak że 2 tyg. męczenia mam z nim masakra
Cieszyłam się że będę mieć trochę spokoju a tu masakra.... mój m zaraził się od Julki ospą i dziś go obsypało tak że 2 tyg. męczenia mam z nim masakra
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
ada a był u lekarza??w jego wieku to bardzo niebezpieczne
moja kolezanka wyladowala na Oiomie na 3 tyg
rozia robie zakupy stoję już płace i wiesz zakopów od cholery pieluchy zarcie dla kotów jedzenie dla nas i lilka na rekach żeby ci ktoś pomógł ni ****a tylko psiocą że sie wleke myślałam że tam babie takiej starej po ryju wyszczelam potem jadse taxówką do domu a facet podjął temat wschodniej europy 2 wojny siwatowej hitlera i rusków więc temat burza dla mnie nie mogę ochłonąć nawt fajka mi nie pomogła zeby sie uspokoić i lilka w dupe daję
moja kolezanka wyladowala na Oiomie na 3 tyg
rozia robie zakupy stoję już płace i wiesz zakopów od cholery pieluchy zarcie dla kotów jedzenie dla nas i lilka na rekach żeby ci ktoś pomógł ni ****a tylko psiocą że sie wleke myślałam że tam babie takiej starej po ryju wyszczelam potem jadse taxówką do domu a facet podjął temat wschodniej europy 2 wojny siwatowej hitlera i rusków więc temat burza dla mnie nie mogę ochłonąć nawt fajka mi nie pomogła zeby sie uspokoić i lilka w dupe daję
Bashi
Fanka BB :)
Ale sie rozpisalyscie...ile ja mam stron do nadrabiania )) u mnie bede miala gosci za jakies 2h, dopiero co wstalam drzemke musialam zrobic bo kolejna noc nie przespana ;/ dzis u mnie mezczyzni gotuja a kobitki plotkuja I dzieciaczkami sie opiekuja :thumbup:
reklama
Podziel się: