reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witam

ale zescie sie rozpisaly..:p az ciezko nadrobic..

.Paula- wiesz jak to z facetami..niby wie o co chodzi..a i tak pewno sie zdziwie..i zarzyczyl sobie zebym 2tyg szybciej urodzila.jak bedzie w pl..coby nie musial specjalnie przylatywac.:p:p.faceci:p
a mandarynek mam reklamowke bo w biedronce w promocji byly :p

Lilu- cos ostatnio nie do zycia kobietko jestes:-)ciekawe dlaczego :p:p

Marusie- super ze u was lepiej:-)

ja mysla co na obiad zrobic..:pale lenistwo wygrywa:-):-)wiec siedze przed tv..a rano planowalam ze okna pomyje poki mam sile:-):-)ale mezus stwierdzi ze jeszcze przez nie sasiadow widac..wiec po co sobie roboty szukac. :p:p

LiLuu hmmm.... no to nie wiem, może mi się udało wejść zanim Biapl zmieniła ustawienia ;-)

Joasiu kurde, ja mam z osiedlowego warzywniaka, gdybym wiedziała, że w Biedronce jest promocja to bym się tam udała :-p
Hahaha ale ma życzenia :-) Swoją drogą, ciekawe czy się spełni :blink:
Okna to Ty lepiej zostaw w spokoju!

Joanna faceci:-D:-D:-Dno rozwalił i mnie tym stwierdzeniem :blink:

Lilutek śpi a ja dycham mam kompa i myszkę dla siebie:-p

no tak ja mam czas to ich nie ma :eek:

Ostatnia edycja:
take mam sie starac bo 13stycz wylatuje:p:p

sama jestem ciekawa jak bedzie i kiedy bo do 28-go sporo czasu..
starsza urodzilam po terminie 7 dni ..w szpitalu czekalam na bole..masakra..
a z mlodsza mialam 10-11stycz no to pojechalam 10 a 11 urodzilam..w szpitalu sie smieli ze posluszna ze mnie pacjentka..no i jedna i druga rodzilam w nocy 4:10 , 4:30 teraz tez bym tak chciala..tylko ze nie odemnie zalezy:p:p

no niestety Joasiu nie mamy na to wpływu niestety ja też w nocy zawsze rodziłam a teraz to już wogóle nocna panienka jest z 1,06 :)

reklama
ja się melduję nietomna dziś totalnie:no2:
w nocy spać nie mogłam, aż się sama na siebie wkurzałam:growl: nawet melisę sobie walnęłam podwójną i co? i nico? chyba kofeina w niej była:ninja2:
oczywiście najlepiej mi się spało rano...to mała mordeczka uchachana wstała o 8ej i po spaniu.

Co do jedzenia, Melka miała okres baaaardzo słabego apetytu, na mleku głównie wtedy jechała-ale to przez zęby, teraz się nieco uspokoiło, znaczy paszcza pełna zębów- przebitych mamy 7em:cool2: i powoli sobie rosną :) jeszcze jedna dwójka do przebicia-a widać że jest tuż pod powierzchnią. No i mała jest teraz rozżarta że heeej:-p
dużo naszego jedzenia już wcina, jak tylko dojrzy że ktoś coś je, to zaraz maślanymi oczkami czaruje żeby jej też dać.
Słoiczki u nas jak u Rozi :-) są...jak mam lenia do gotowania :p Ale niewielki mamy wybór, bo w temacie słoiczkowym Amelia jak starszy brat- wybredna, ma kilka swoich obiadków ulubionych, resztą pluje na kilometr :p

Owoce długo dawałam tylko ze słoiczków, niedawno zaczęłam ze świeżymi owocami i młoda lubi bardzo jabłuszko i banana. Resztę raczej daję ze słoiczków.

W związku z moim stanem - oczęta mam na zapałkach- nic dziś nie robię, lenię się i z młodą brykam na podłodze :p będę zaglądać ;)

Do góry