reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Oglądałam kiedyś UWAGĘ o Gerberze właśnie, tylko nie pamiętam niestety, czy znalazł się taki temat w tym programie dlatego, że Gerber jest taki świetny, czy dlatego, że dodają byle co... :confused:

A powiedzcie mi, te Gerberki i inne słoiczki są robione tak jak przetwory, że mają jakiś tam dłuższy termin ważności?

Ostatnia edycja:
Ale widzisz, ludzie zrobli aferę i już jest lepiej :-) liczę na to, ze wylapali wszystkie nieprawidłowości ;-) chociaż tak jak pisałam, rzadko ich sloiczki kupuję

Mnie zawsze dziwiło jak robią te słoiczki bez chemii skoro mają dłuższy termin ważności.... jedyne wyjście to chyba tak jak robi się kompoty i inne przetwory...

rozia no mam nadzieje ale ile jeszcze takich nieprawidłowości będzie wykrytych ? szkoda bgo powinni w tym przypadku mieć i utrzymywać najwyższą jakość

ok ja zmykam na zakupy

tak kompa mam ale bez myszki wiele nie zrobię :-D

Zmiana planow Lilka idzie spac pojade pozniej jak wstanie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry