reklama
P
Paula~
Gość
Oglądałam kiedyś UWAGĘ o Gerberze właśnie, tylko nie pamiętam niestety, czy znalazł się taki temat w tym programie dlatego, że Gerber jest taki świetny, czy dlatego, że dodają byle co...
A powiedzcie mi, te Gerberki i inne słoiczki są robione tak jak przetwory, że mają jakiś tam dłuższy termin ważności?
A powiedzcie mi, te Gerberki i inne słoiczki są robione tak jak przetwory, że mają jakiś tam dłuższy termin ważności?
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
terrorystka mi myszkę zabrała
Rozia może teraz to sie zmieniło ale jak wtedy to tłumaczyli że nie mogą uzyskać odpowiedniej konsystencji bez tego imbecyle
Afera ze słoiczkami Gerbera. Po publikacjach prasowych firma zmienia recepturę - Strefa Biznesu podkarpackie
[url]http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,8939917,Miesne_wypelniacze_w_jedzeniu_dla_niemowlat.html
[/URL]
Rozia może teraz to sie zmieniło ale jak wtedy to tłumaczyli że nie mogą uzyskać odpowiedniej konsystencji bez tego imbecyle
Afera ze słoiczkami Gerbera. Po publikacjach prasowych firma zmienia recepturę - Strefa Biznesu podkarpackie
[url]http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,8939917,Miesne_wypelniacze_w_jedzeniu_dla_niemowlat.html
[/URL]
Ostatnia edycja:
P
Paula~
Gość
Mnie zawsze dziwiło jak robią te słoiczki bez chemii skoro mają dłuższy termin ważności.... jedyne wyjście to chyba tak jak robi się kompoty i inne przetwory...
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
rozia no mam nadzieje ale ile jeszcze takich nieprawidłowości będzie wykrytych ? szkoda bgo powinni w tym przypadku mieć i utrzymywać najwyższą jakość
ok ja zmykam na zakupy
tak kompa mam ale bez myszki wiele nie zrobię
Zmiana planow Lilka idzie spac pojade pozniej jak wstanie
ok ja zmykam na zakupy
tak kompa mam ale bez myszki wiele nie zrobię
Zmiana planow Lilka idzie spac pojade pozniej jak wstanie
Ostatnia edycja:
biapl
Fanka BB :)
Ja jestem na enprze jako Ania:* Dzieki za rozgrzeszenie Paula:*butelki pomyte,jeszcze ziemniaczki trza obrac,miesko z sosikiem zrobilismy,a raczej zrobil m wczoraj wieczorembuzki:*
reklama
Podziel się: