reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczyny...jutro ide kupic test...ale chyba bede testowac we wtorek...boje sie troche. Nie chce byc zawiedziona ;/... w kazdym badz razie moje piersi zaczely mnie lekko bolec tylko nie wiem czy na @ czy na fasolke ;))))

reklama
Dzien dobry

a co to sie stalo ze tu tak pusto:szok::cool:

Ja sie witam i zaraz lece po kawke bo te staranka mnie wykonczyly:-D:rofl2:

No i oficjalnie tutaj juz pisze ze zaczelismy staranka o rodzenstwo dla Lily ,P zmienil zdanie .duzo rozmawialismy ostatnio duzo sobie wyjasnilismy i wiemy jedno ze bardzo nam zalezy na sobie udalo nam sie odbudowac nasze uczucia ktore nigdy nie ustaly ale jednak ostygly z czasem

milego dnia ide sie kurowac :laugh2: Bo czuje sie jak na kacu gigancie

Witam po zalatanym weekendzie :)

w sobote była wielka misja- robienie misia - do przedszkola :) Zrobiliśmy z Matim przytulaka Dżej Dżeja hehe ze skareptek :p
No i dziś dzień misia w przedszkolu więc młody zabrał też swojego ulubionego...a myślenia było przy tym że Hohohoho..bo on by wszystkie miśki chciał wziąć :p
a w niedziele rozpoczęliśmy sezon ... pieczenie ciastek :p pierniki za nami. Mati super pomagał, Melce nie pozwalałam się zbliżać do ciasta bo od razu surowe smakowała:rofl2: teraz co weekend jakieś pieczenie będzie-jak będziemy w domu :) bo na święta robimy paczki dla najbliższych, tak już kilka lat i się wszyscy tak przyzwyczaili że bez paki ciastek świąt nie ma:-D

Liluu gratuluję decyzji i kciuki zaciskam :-):-):-):-)
Bashi jak tam ??

pozdrawiam wszystkie :)

Hej..ja dopiero do Boots' a sie wybieram...chcialam isc sama szybko ale Maz zabronil bo on tez chce isc :/ takze odezwe sie pozniej.. ;)

reklama
Hejka :-)
U mnie pierwszy śnieg :cool2: Oczywiście w górach już był dawno, ale tutaj „na dole”- pierwszy :tak:
Myślałam, że nie nadrobię tych dwóch dni nieobecności, a tutaj się zawiodłam :confused2:

Bashi kciukasy zaciskam za testowanie :tak:

Madziulek My się chyba nie znamy, także witaj i gratuluję Maleństwa :blink:

LiLuu a nie mówiłam, że będą staranka? :-p Kciuuuuki zaciskam ile sił :*

Truskafffka no to masz małych cukierników w domu :-) Fajny pomysł z tymi ciastkami do paczek :tak:

Miłego Dzionka Babulce :*

Do góry