reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
:-)
Wiem opuściłam sie z forum i to strasznie... jak zaglądałam to podczytałam troszkę i na tym sie kończyło :baffled:
Teraz może bede częsciej wpadaj ;)
Chciałam sie juz oficjalnie pochwalić suwaczkiem :)
i prześle fluidki od czasu do czasu :) póki co zielone :) zielony to w koncu kolor nadziei :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

truskaffka- brzuszek poglaskany:-) fotki mam ale takie czesciowe : glowa.brzuszek.nozki..jak puzzle..:-):-)

katrina- super ze wyrwalas sie na taki relax:-)

ilonko-super ze jestes..sliczny suwaczek

Lilu- lace na g moze sie dowiem czy Katrina zgadla:p

ja juz sie wyrobilam..pol dnia w kuchni a teraz leze a co:p:p

Ostatnia edycja:
Ilonko nie może, tylko napewno masz zaglądać często do nas :tak::cool2:

Chciałam się usprawiedliwić z weekendowej nieobecności- będę w poniedziałek także miłego weekendziku Babulce :* :-)
Szalejcie ile wlezie- a co! :cool2::blink::-D

hej dziewczynki:-)

Dzięki za słowa otuchy:-):-) też mam nadzieję że jak mała się urodzi to będzie ok:-)

Rozia rośnie jak na drożdżach mała:tak: a masz już na oku jakiegoś dobrego endokrynologa??

Joasia to jednym słowem wizyta udana:-)

Truskaffka Amelka po prostu boska:-D:-D

Marysiu zdrówka dla dzieciaczków:tak::-)

Ilonka jeszcze raz GRATULACJE:-D:-D i spokojnej ciąży:-)

U mnie po wizycie ok, z szyjką nic się nie dzieje. Następna za 2 tyg i będę mieć ostatnie usg:tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)

Roza na szczęście nie musimy natychmiast iśc, bo dzwoniłam do lekarki, a ta rozmawiała z endokrynologiem. mamy spokojnie zaczekać do wizyty, bo takie rzeczy moga nawet do 3 lat się utrzymywać. Mamy to w międzyczasie kontrolować. Jakby się cos działo, to do lekarza i bedziemy szybciej dzialać :-)

reklama
Szybko sie witam i uciekam piec jablecznik :-) - jutro KATARZYNKI ale rodzice wpadna juz dzis :happy: milej niedzieli wszystkim.

629.gif

Do góry