reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula a to na pewno byl papier do pieczenia? Bo to dziwne powiem ci a moze taka kijowa jakosc niestety papier do pieczenia jest taki jak pergamin kiedys :zawstydzona/y: Taki mocno szeleszczacy nie wiem jak to inaczej napisac

Bashi a u was bedzie choinka w domu?

reklama
LiLuu tak papier do pieczenia... Puzel stwierdził, że pewnie kijowy papier, ale ja myślałam, że papier to papier :-p Ten jest taki twardy...

Tak paula ma byc twardy ,sztywny i szeleszczacy ale to na pewno jakosc kijowa bo jak ciasto francuskie przywarlo:eek: To bardzo dziwne bo to b tluste ciasto jest

Paula może użyłaś śniadaniowego buhahahah:-D - sorki ale nie mogłam się powstrzymać:sorry:
Właśnie o te kluchy mi chodziło:-) widziałam gotowe w biedronce i może się skuszę i wypróbuję:happy:
Może kijowy, nie powinno nic przywierać:tak:

Liluu no szalejesz z zakupami,ja w domu też mam i często gofry robię bo Maja nie daje mi spokoju:-)

Rozia
do plam z marchewki to jeszcze daleko:-) ale sposób ciekawy. Na pewno wypróbuję:-)

Ja tam świąt jeszcze nie czuję:baffled:

Hehe Paula tak teraz patrze u ciebie na ten opis z boku i widze "balamutka" strasznie do ciebie pasuje strzal w 10 :-D:-D:laugh2: Bo tak mnie dzis zbalamucilas ze z biadu chyba nici beda :laugh2::laugh2::laugh2:

Roza hahahahahahah buhahahahah no to teraz mam inne okreslenie dla Pauli
blondynka- balamutka :-p:-p:-p

Roza ja tak mialam rok temu tez swiat nie czulam

Alez oczywiscie ze bedzie choinka I ozdoby..lubie dekorowac dom and rozne okazje wiec juz nie moge sie powstrzymac w sklepach zeby kupic kilks pierdulek do domu...

reklama
LiLuu no właśnie też mnie zdziwiło to, bo w domu nigdy mi się to nie zdarzyło :no: jakie było moje zdzwienie w momencie kiedy zrozumiałam, że nie mogę oderwać parówek :oo2::laugh2:
W takim razie muszę spróbować z innym papierem :tak:
O jaaaaa wczas hahaha :laugh2: 10 punktów za spostrzegawczość :*
Wpadajcie do mnie na te ruskie w takim razie :-p Mam też dobre ciasteczka :-)

Roza hahaha nieeeee na bank do pieczenia :rofl2:
Kuś się kuś ;-)

Rozia ale ja nie pisałam, że mam papier do pieczenia w kwadraty :laugh2: Gdzie Ty to wyczytałaś? :-p

Do góry