reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Az dopiero co wrocilam z zakupow I nawet do Lidla podeszlam ale nie bylo nic fajnego...wzielam tylko roze do wazonu I wyszlam..chociaz maja teraz fajny runner na stol taki swiateczny..chyba gp kupie nastepnym razem

reklama
I choinke na swieta juz ubrali w sainsbury...tez bym juz chciala...a wy kiedy zaczynacie sie szykowac na swieta..choinkabi takie tam ozdoby?

Bashi ale mi narobiłaś smaka tymi goframi :-p
A w sklepach to faktycznie już nastrój świąteczny :tak: Ja osobiście jeszcze jakoś szczególnie o świętach nie myślę :blink:

LiLuu Ty cholero, to ja już nie wiem- rób se co chcesz :-)
Nie widziałam teledysku, a co tam ciekawego jest? ;-)

Joasiu te papierki kiedyś wszystkich wykończą- tak wydziwiają, że głowa mała :szok:
A ja właśnie kończę „Cztery pory roku”- zostało mi dosłownie kilka stron :tak: I zabieram się za „Rok wilkołaka” oczywiście obie książki Kinga :-p
Hihihi ja wczoraj miałam warzywa z patelni, ale z kurczaczkiem i pupmelniklem :-)

Rozia to gofrownica jest bo chcialam wieksza :tak: Tamta jest mala dla nas

bashi a u was w lidlu tez musialy byc te gofrownice a w ktorej czesci mieszkasz uk ?

paula ty pieronie to wszystko twoja wina:-D:laugh2:

Paula- to sie zawzielas na czytanie;-);-)

co do papierow do rodzinnego to sie zachowuja jakby to miesiecznie po tysiacu na dziecko bylo..:p

co do swiat to ja wczoraj na allegro bombki ogladalam bo sobie wymyslilam ze choinka bedzie na bialo- srebrno ubrana..ale nic ciekawego nie ma

a dzis ogladalam wozki i spodobal mi sie czarno kremowy tylko stelaza nie ma czarnego ( bo sobie wymyslilam ze ma byc czarny) i musze na necie sprawdzic jak to cenowo wyglada:-)

reklama
Joasiu mam teraz dużo czasu to nadrabiam zaległości :-p Chociaż nie mogę powiedzieć, że w dotychczasowej pracy nie miałam kiedy czytać :laugh2:
Pochwal się wózeczkiem :tak:

Babulce, bo właśnie mi się przypomniało, że miałam Was o coś zapytać :tak:
Może mi któraś powiedzieć dlaczego wszystko mi się klei do papieru do pieczenia jak robię coś w piekarniku? :huh: Kiedyś robiłam parówki w cieście francuskim- cały spód mi się przykleił... Kolejnym razem frytki- też strasznie przywarły :oo2: Zawsze myślałam, że papier do pieczenia jest właśnie po to żeby nie przywierało :rolleyes2:

Do góry