reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Moge ci moja stara gofrownice podarowac tylko bys sobie musiala pokryc koszty przesylki jest w idealnym stanie

reklama
LiLuu no właśnie, absloutnie nie mógł do teog dopuścić :laugh2:
No nieeee, znowu nowy sprzęt :szok: Ty to jesteś mega, a ja się dzisiaj zastanawiałam czy kupić szczypczyki do makaronu itd. i w końcu nie kupiłam :huh:

Bashi LiLuu ma rację, tutaj jest 2500, ale stron do nadrabiania :-) Mimo wszystko polecam- ciekawa lekturka :laugh2:

Paula moja kuchnia musi byc wyposazona :-D A jak

kurde pojadlam i stracilam czuja do gotowania :/ juz nie wiem teraz wogole co gotowac wrrrr

Ostatnia edycja:
LiLuu stawiam na :cool2:
DSC03482.jpg

Załączniki

• DSC03482.jpg
    DSC03482.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 21
Wiesz co paula szczerze to mi sie odechcialo rolad :-p
Nie ze robic tylko jesc :eek:

edit

kurcze u nas piekna pogoda sloneczna tylko zimna ok 5 stopni
i Lilka nie chce isc spac a ja ledwo na oczy widze

Ostatnia edycja:
Liluuu gofrownicy zazdroszcze.. zjadlabym gofry z bita smietana I truskawkami I czekolada albo syropkiem polany ojjj :sly:

Z tym to maly problem by byl bo moj P wroci dopiero wieczorem z pracy a kluski odgrzewane sa nie dobre

widzislas nowy teledysk Katty perry ? Roar

Bashi a gdzie problem? Tutaj takie rzeczy sa tanie w Argos poszukaj :) a przepis juz ja ci dostarcze ;)

reklama
jestem
papiery donioslam i jeszcze jeden chca. :-(
a ja na obiad mam zupe jarzynowa i warzywka z patelni z ryzem:p:p na leniwca dalej lece..a co :p:p

Lilu- rozszalalas sie z zakupami.:-):-)

Paula- co znowu czytasz ciekawego ??

Bashi- taki gofry to i ja bym zjadla:-):-)

Do góry