reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Oooooo prosże ile sie pan odnalazlo a ja juz myslalam ze zima nadciagla i je zasypalo :-D:-D:-D
Ale rajty wymiataja :laugh2::-DNie moge sie pozbierac hahahahahahaahaha

Hello :-)
Za chwilę muszę lecieć do sklepu, bo mama przygotowała listę zakupów na jutrzejszą dżamprezę :-p

Katrina jak tylko rzuci mi się w oczy "coś" godnego uwagi to wrzucę :laugh2: pewnie mnóstwo jest takich perełek :rofl2:
A z tym futerałkiem to racja... a może jest rozciągliwy? :huh:

Joasiu leż, leż masz rację
:-)

Miłego :*

Brydzien

Katrina no to mi teraz zadalas pytanie:-D Znowu caly dzien bede myslec

Lilka nas juz obudzila o 7 zeby znowu daja o sobie znac :no:Biedactwo musi cierpiec nie moze spac w nocy budzi sie placze ech

milego dnia kobitki

Hejka.wita sie z wami skrytopodczytywaczka ;-) rajty wymiataja,to fakt.mnie zastanawia czy ubiera sie je w stanie spoczynku czy na bacznosc hihi :-D co dzis na obiad? U nas nalesniki i jakas zupka :-) za niedlugo smigam do pracy,jedna lekcje mam.a jutro jedziemy na slub jako delegacja z pracy m,a Maksio zostaje z tesciowa.juz mnie serce boli na mysl o rozstaniu na tak dlugo :-(
Lilu,my dzis pobudka o 6 :p

Dzien dobry - nasza ksiezniczka ostatnio budzi sie ok 6 i gotowa wstac ale powierci sie chwile i spi do 9. Mnie nadal lupie w krzyzu a ze sama jestem juz 2 dzien i musze dzwigac mloda to wcale nie pomaga wrrr, a tu trzeba jeszcze z dwojka mknac 3 km do miasta i 3 spowrotem. Pogoda poki co tez nie zacheca. Mloda powyciagala mi juz wszystko zewszad wiec sprzatania bedzie ze ho ho - ona jest jak perszing :szok: Darek z tamtego okresu sie przy niej chowa. U nas dzis mielone i pulpeciki i zupka pomidorowa. Tyle o nas.
ROSZPUNKO - w takim razie milej zabawy, a Maksiowi nic sie nie stanie tylko mama niepotrzebnie tesknic bedzie :-D skad ja to znam.
PAULA - a jaka imprezke szykujecie, o czyms nie doczytalam ?
JOASIU - odpoczywaj odpoczywaj, len sie i pachnij :happy:
KATRINA - dociekliwas kobito :-D zawsze mozna jakas ptaszko-mufke strzelic :-D

hejka

córcia kochana czyta w moich myślach i pospała dziś do 10ej:-) chwała jej za to, bo ostatnio nietomna chodziłam i takie dospanie było mi potrzebne:tak: teraz niunia ma znów drzemkę, a ja kawkę sobie przyszykuję ;-)

Paula łoo imprezka ;-) u nas też, mama ma urodziny :) więc popołudniu dzieci z tatusiem zostają a ja lece pomagać w pichceniu ;-)
Roszpunka spoko loko, wybawicie się, mały będzie w dobrych łapkach babci :) ale wiem wiem...człowiek niby jedną nogą tańcuje a drugą tupie z nerwów i tęsknoty za dzieciem ;)
Liluu bidulinka, ehhh te zębiska..
u nas dwa przebite, dziąsła opuchnięte i coś tam się dzieje, ale nic się nie przebija póki co :/

miłego dnia babulce

reklama
LiLuu mam nadzieję, że szybko wyjdą Lily ząbki i będzie miała święty spokój :*

Roszpunko hahahaha zależy w jakim stanie się zmieści :laugh2:
Udanej imprezki :tak:

Marysiu Anetka dba o to, żebyś przypadkiem się nie nudziła :-p
A robimy zaległą imprezkę urodzinową moją i Puzla :-) dopiero teraz wszystkim pasowało żeby się zjawić ;-)

Truskafffka to imprezujemy jutro tak trochę razem ;-)
Ja już skończyłam na dzisiaj z pichceniem :-) no chyba, że mama mnie zagoni do czegoś jeszcze wieczorem :rofl2: Tobie życzę powodzenia i wytrwałości
:-) No i oczywiście wszystkiego co najlepsze dla mamci :blink:

U mnie pogoda dzisiaj do bani, szaro, buro i ponuro z przelotnym deszczem :baffled:

Do góry