reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula :-D Cholera z ciebie tak robic ochote dziewczynkom na ciasto :-D:-D

Tak wogole to dzien dobry wieczor ? :-D

Moja Lilusia spi :) a ja siedze i czytam fb :-p jakbym nic innego do roboty nie miala :eek:

Truskafeczko ja tez mam tak jak Marysia caly cykl :-D

Paula dzieki za przepis na pewno zrobie i Katriny tez wtedy wam powiem ktora lepsza :tak::-D

Marysiu wpadaj do mnie na wz jedna juz gotowa na bitej smietanie z dzemem z czarnej pozeczki mniam :happy::laugh2::-p Podziele sie.

Hmm i co by zrobic zeby sie nie narobic?

Milego popoludnia

reklama
LiLuu to jest motywacja do pieczenia dla dziewczyn :laugh2: Gdybym miała aparat to bym zdjęcie strzeliła, ale został u K, a tata nie wiem gdzie swój schował :-p
Przepis Katriny też jest ciekawy, ale już widzę, że inny niż mój :tak: tak czy inaczej, też na pewno z niego skorzystam :-)

Katrina
dzięki wielkie za nowy pomysł :*

Hahahaha ja właśnie walczę z ubezpieczalnią samochodu, bo mi przysłali taką boską ofertę, że mózg mi w poprzek stanął :szok: liczę na porządne zniżki w końcu! :laugh2:
Ahaaaaaa no i ja też mam głoda na wszystko cały cykl, więc jest nas więcej
:-p:cool2:

Dzień dobry :-) Ja chyba jednak na stałe wróce, jak wrócimy do domu, bo teraz ciężko się tu zjawić... cały czas jest co robić, a jak nie ma, to m okupuje kompa... Także proszę o wyrozumialość do poniedziałku :-) Ale postaram się chociaż raz dziennie do tego czasu wpaść :-)

Paula a tak na marginesie, to ja też się nabrałam... :-D:-D:-D

Miłego dnia dziewczynki :-)

Dobry dień:) nie wiem którędy tu wejść żeby omłotów nie dostsć? Chciałam się przedstawić jestem Dziama bo tyle mnie tu nie było że nie zdziwię się jak juz o mnie zapomniałyście...... jedynym miejscem gdzie bywałam w miarę regularnie był enper wiec bywalczynie mniej więcej wiedza co u mnie a tak w slkrócie dla reszty...
- mieliśmy pierwszą górkę małżeńską- w sumie nadal ja mamy m straciła pracę a ta którą znalazł jest tak beznadziejna ze sama mu kaze dalej szukac
- obecnie staranka zawieszone no chyba ze wpadniemy... najpierw postanowiłam zrzucić pare kg (póki co mam 3kg w 7 dni ani dużo ani mało ważne ze cokolwiek) i zdrowotnie sie ogarnąć potem starania no chyba ze będzie wpadka tak wiec schowałam termometr ziół nie pijam...
dużo by pisać nie będę Was zanudzać....lecę troszkę ponadrabiać....

helołłłł

Paula - ja tez sprawdziłam przepis, który wstawiłaś i też stwierdziłam, że inny niz mojej mamy. Sprawdzajcie, który Wam bardziej pasuje - ja chętnie zrobię ocenę organoleptyczna i wyrażę swoje zdanie.

Dziama - oj to trzymamy kciuki, żeby było juz z górki - znaczy się, żeby mąż znalazł lepsza pracę.

Miłego dnia - u nas dziś pięknie, więc jak tylko Kubula wstanie to wybywamy znowu na dwór.

Dziama a ktoś Ty? :szok: Hahahaha :laugh2:
Twemu enpr jestem wierna jak pies wlaścicielowi
:cool2:

Katrina mama mi mówiła, że może ta nasza WZ to taka bardziej DEWOTKA
:huh: (ponoć kiedyś było takie ciasto), ale ciocia piekła w cukierni jak pracowała (lata 80te) WZ i właśnie takie jak z przepisu mojej mamy, a raczej mama ma przepis od niej i zastanawiam się w końcu, która WZ jest tą prawdziwą WZ :-p
Zresztą mało ważne- grunt że smaczne
:laugh2:

Joasiu to Ty chyba wyszłaś najlepiej na tych ciachach
:-)

edit.:

O Bożeeeenaaaaa :szok::szok::huh::oo2:

http://bebzol.com/pl/Rajstopy-dla-mezczyzn.129555.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry